2777
2789

من 27سالمه آندومتر گرید 2دارم و شوهرم تحرک کم اسپرم گفتن فقط با میکروانجکشن میتونی باردار شی، دکترم گفت 47%احتمال بارداری و با این روش هست، کسی تو اطرافیان یا خودشون تجربه داشتن که جواب مثبت گرفته باشن؟ 

یعنی یه روز منم مامان میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تازه دارم میشنوم  

چی رو میکرو 

خیلی ساله هست که 

ولی عموم میگن ای وی اف 

مثلا دکتر من گفت ای وی اف ولی میکرو بود

البته فرق دارنا ولی بیشتر همون میکرو انجام میدن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منم میخام انجام بدم میگن احتمالش خیلی زیاده دوستم انجام داد مثبت شد ... شما کجا میخای میکرو کنی

دوستتون چه مشکلی داشت، میگن کسایی که تنبلی دارن زودتر جواب میگیرن، من درمانم خارج از کشور هست

چقدر سخت مبگی!! بگو میکرو خیلیااااا نتیجه گرفتن

بستگی به مشکل داره میگن کسایی که تنبلی دارن زودتر جواب میگیرن تا کسایی که اندومتریوز دارن البته فاکتور مرد هم خیلی مهمه اگر که مشکل ژنتیکی یا شکل اسپرم نامناسب داشته باشن نمیگیره 

خانوما یه مشکل دیگه ای که دارم من آلمان زندگی میکنم و مسیر خونه تا سر کار رو با دوچرخه میرم نزدیکه محل کار با خونه تقریبا ده دقیقه راهه، دکترم میگه بعد انتقال همش سه روز بهت مرخصی میدم و بعدش میتونی دوچرخه سواری کنی مشکلی نیست من تو تاپیک ها دیدم خیلی خانوما دو هفته از جاشون بلند هم نمیشن، چیکار باید کنم

خانوما یه مشکل دیگه ای که دارم من آلمان زندگی میکنم و مسیر خونه تا سر کار رو با دوچرخه میرم نزدیکه م ...

با دوچرخه نرو!! ولی زندگی عادی داشته باش

زندگی اینجا با المان فرق فوکوله.اینجا روز عادی شم بخور بخواب واای ک بهونه داشته باشن🤣

زندگی عادی عادی...

میشه بگی هزینه ش چقدر میشه براتون؟

با دوچرخه نرو!! ولی زندگی عادی داشته باش زندگی اینجا با المان فرق فوکوله.اینجا روز عادی شم بخور بخو ...

هزینه میکرو 3500یورو و هزینه فریز جنین جدا 600یورو، 

چقدر هزینه ها بالا است آلمان حدودا این روش ها 35 تا 40 درصد موفق می شن انشاالله شما نتیجه بگیری ول ...

آره ولی متاسفانه فعلا نمیتونم بیام البته این قیمت کل هست که گفتم بیمه درمانی هم کمک میکنه 

برای کسایی که اینجا کار میکنن و بیمه درمانی دارن این هزینه نصف میشه و 900یورو هم دولت کمک میکنه ولی برای کسی که از ایران میاد فقط برای درمان همون هزینه که گفتم میشه