2777
2789

وبعضی روزای دیگه برعکس تاخود وقت خواب سرپام،بدم میاد الان خونه وآشپزخونه نصفه روهوان،کلی کار نکرده دارم،وقتی اینجوری میشم خیلی عقب میفتم،هم انرژی کم دارم هم دوست ندارم هیچ کاری کنم

سلام بهسنگینی کارت نگاه نکن کارای اصلی و خ تو چشمو اول انجام بده تا انگیزه بگیری ادامه بدی واگه میشه نصفشو امروز انجام بده نصفشم بزار فردا 

کاش آدم ها فقط اجازه داشتند یه چهره داشته باشند... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم گاهی کارام جمع میشه

تیکه تیکه کارامو میکنم

مثلا کارهای تو چش بکن

اول پاشو جارو کن کل خونه رو بعد کلا پذیراییتو مرتب کن دستمال کشی کن اگر میز داری و اینا

بعد آشپزخونه ظرفاتو بشور دستمال بکش

بعد بالکن تمیز کن

حموم دستشویی برای فردات

اتاقم لباس داری جمع کن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
منم گاهی کارام جمع میشه تیکه تیکه کارامو میکنم مثلا کارهای تو چش بکن اول پاشو جارو کن کل خونه رو ...

اینارو دیروز انجام دادم،الان توفکر سروساماندهی یخچال فریزرم،رختخوابای مهمانهارو هم ریختم بیرون شستم اتو زدم حوصله ندارم جمعشون کنم،شوهرم فردا میره سرکار تادوهفته دیگه میاد،کلاسای دخترمو ورفت وامدش بامنه،الان خیلللی درگیررررم😑

اینارو دیروز انجام دادم،الان توفکر سروساماندهی یخچال فریزرم،رختخوابای مهمانهارو هم ریختم بیرون شستم ...

برا منم یه هفته نبود چند روز بود باز از شنبه رفته آخر هفته میره

میدونم دست تنها سخته

خب از فردا ک شوهرت میره کارتو نم نم انجام بده...

اپشب فقط برا همسرت بزار

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید