لباسی که مدنظرمه رو ازش اسکرین میگیرم، میرم تو پی وی ، عکس لباسو میذارم، اگه موجودی داشتن، ( اون رنگ و سایز رو) شماره کارت میگیرم بعد از واریز، عکس فیش رو بهمراه آدرس و شماره تلفن و کد پستی و اسممو میفرستم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نده خواهر به قران ماه پیش مانتو فرم سفارش دادم رنگ سرمه ای اسم فروشگاهشم وانیا بود تو مشهد خو ...
من بالای ۸۰ درصد خریدامو اینترنتی انجام میدم
شانس من که اینجوری شد دیگه هم هیچوقت خرید اینترنتی نمیکنم
سعی کن از هرجایی خرید نکنی، سایت یا کانال معتبر باشه