2777
2789
آره عزیزم پسر نمیاد جلسه اول  والا تا الان که فقط رژ میزدم

خب من جای شما بودم اصلا خانوادشون رو بدون پسر راه نمیدادم

این توهین به شماست

بازم صلاحتونو خودتون میدونین ☺️

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگم شاید اومدن اندامم رو ببینن بخاطر همین دوست نداشتن باشن جلسه اول چادر بپوشم

خخخخخ ای خدا چه طرز تفکری داری..دخترخوب اندام چیه .نجیب باش ومهربون باش وقیافه ملیح داشته باشی بهتره تااینک اندامت ببینن البته اگ اندامت مانکنی وقشنگه میخای بمون

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
خخخخخ ای خدا چه طرز تفکری داری..دخترخوب اندام چیه .نجیب باش ومهربون باش وقیافه ملیح داشته باشی بهتره ...

نه اتفاقا خیلی معمولیه اندامم،والا نمیدونم من تجربه ندارم مامانمم فوت شده از حرفای دور و بریا و کسایی که تاپیک میزنن اینجور برداشت کردم

شما این سنتو بشکن ! ولی خب حالا جواب سوالتم بدم، همه ی آرایش ها رو بکن فقط خیلی نامحسوس باشه و ط ...

عزیزم من که خیلی مورد تاپی نیستم که حالا کشته و مرده ام باشن اینا هم که میان اکثرا نمیپسندن،بهشون بگمم با پسرتون بیاید قبول نمیکنن تازه اینا خودشونم معرفی نمیکنن فقط میان نگاه میکنن میرن

نه اتفاقا خیلی معمولیه اندامم،والا نمیدونم من تجربه ندارم مامانمم فوت شده از حرفای دور و بریا و کسای ...

الهی عزیزم خدابیامرزتش...ببین گلم یکم ارایش ملیح کن وبه صورتت برس(حتی اگ شده یکم ابروایناتمیزکن)بعدشم ی لباس تمیز وسنگین بپوش اگرم دوسداری چادربگیر

من چون خونوادم مدهبی ن وخودمم نمازمیخونم چادرو انتخاب میکنم ولی بازخوددانی

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
الهی عزیزم خدابیامرزتش...ببین گلم یکم ارایش ملیح کن وبه صورتت برس(حتی اگ شده یکم ابروایناتمیزکن)بعدش ...

آره عزیزم من خودمم چادریم و مذهبی،ممنون عزیزم مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

راستش نه روشن نیستم سبزه ام ولی چون جوش میزنم اصلاح نمیکنم فکر کنم رو صورت اصلاح نکرده رژ گونه بد بش ...

آره جالب درنمیاد خب اگه سبزه ای که بهتره کالباسی بزنی با مداد چشم و ریمل 

عزیزم من که خیلی مورد تاپی نیستم که حالا کشته و مرده ام باشن اینا هم که میان اکثرا نمیپسندن،بهشون بگ ...

اعتماد به نفس و دیگر هیچ ...

منم باشم از دختری که اعتماد به نفس نداره خوشم نمیاد چه برسه بخوام واسه پسرم بگیرمش

من خودم فعلا مجردم و خدا بخواد ماه بعد عقدمه

خواستگارم زیاد داشتم

اما فکر میکنی نقص ندارم؟

پوست تمیزی ندارم اما این باعث نشده از موضع ضعف با خواستگار برخورد کنم !

تازه بهت بگم همه یکی دوتا خواستگار بیشعور که مبادی آداب نبوده و عین حیوون اومده و رفته داشتن، غصشو نخور

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
اعتماد به نفس و دیگر هیچ ... منم باشم از دختری که اعتماد به نفس نداره خوشم نمیاد چه برسه بخوام واسه ...

عزیزم من مشکلم فقط پوست نیست دو تا بیماری دارم که ظاهرم رو خراب کرده مو و ابرو و پوست و مژه،موقعیت خیلی تاپی هم ندارم ی تحصیل کرده که تو خونه است بدون هیچ کار و هنری

اعتماد به نفس و دیگر هیچ ... منم باشم از دختری که اعتماد به نفس نداره خوشم نمیاد چه برسه بخوام واسه ...

برای من زیاد بوده کلا تعداد اونایی که اومدن و نپسندیدن بیشتر از کسایی بوده که پسندیدن،همین پارسال ده تا خانم اومدن خونه که هیچ کدوم نپسندیدن،اخلاقمم تعریف از خود نباشه خوبه یعنی از نظر اخلاقی زبون زد فامیلم ولی آدما در مقام خواستگار نمیپسندنم