2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محرم و صفر از اول تو اعراب جزو ماههای حرام بودن، حرام به معنی حرمت هست یعنی ماههایی هستن که کارهایی مثل جنگ و خونریزی توش نباید اتفاق بیوفته، مثل خونه آدم که حرمت داره وجایه خیلی کارهایه زشت نیست، قبل از شهادت امام حسین تو این ماهها که خیلی برا عربا حرمت داره جشن عروسیشون رو تو این ماهها برگزار میکردن 

والا این نوحه ها که ازآهنگابدتره گناهش!آدم نمیدونه با اون ریتمی که میخونه دست میزنن یاسینه!

هر نوحه ای گوش نده اگه میبینی ایراد دارن

من بیشتر روضه و مقتل خوونی گوش مبکنم اونم از مداحی که مطمئنم با سواده و با معلوماته

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

اره اهنگ فقط برای خوشی نیست که ادم باموزیک ورزش میکنه حتی توباشگاهم که میری صدای موزیک کرت میکنه دیگه این موزیکم نباشه ادم افسرده میشه ولی ابن دوماه به احترام امام حسین گوش ندیم بهتره به نظرمن البته

فقط خدا❤️❤️❤️
استارتر عجب جایی سوال پرسیدی. جایی که دیشب یه نفر میگفت عقد ومحرمات چیه. همین که دونفر همو دوست داشت ...

خخخخ سوال اون مسخره هس به من چه من میخوام بدونم شماها گوش میدین یا ن همین

بنظر من ما توانایی درک این رو داریم که تو بعضی مسائل خودمون تصمیم درست رو بگیریم با توجه به اعتقاداتی که داریم، تا اینکه بیایم تاپیک بزنیم و نظر اونایی که همه جا مبگن به نظر هم احترام بزاریم ولی تو این جور موارد با چکمه میپرن وسط و چرت میگن رو بپرسیم و جدل ایجاد کنیم،شما قراره با آهنگ برقصی یا فقط حال روحیت عوض شه، به میزان اعتقاد قلبیت رجوع کن عزیزم

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
خب الان اگه گوش بدیم چی میشه خیلی کارا حرامه آخه 

خب خیلی کارا چه ربطی بهم دادن ؟

بعدم دقت کنی اکثرا گفتن گناه نیس اما بستگی به اعتقاد خودت داره دیگه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍