2777
2789
عنوان

چرا از سامانه ثنا هيچي نمياد برام؟

556 بازدید | 17 پست

25شهريور وكيل گرفت تا توافقي جدا شيم گفت سرماه براي من پيام مياد ولي تا الان هيچي نيومده وكيلش گفت20روزه كار تمومه پس كي ابلاغيه مياد برام؟

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني ممكنه مشكلي باشه؟

البته عزیزم کارهای دادگاهی خیلی زمانبره ... 

من خودم یه دادخواستی داشتم 7 ماهه جوابی نیومده براش 😔😓 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
برای اون اس ام اس میاد تو فعال نکردی اگه اون دادخواست و کاراش کرده اون اس ام اس فعال کرد 

نه ميدوني من بهش وكالت طلاق دادم فقط من ثنا گرفتم اون وكيلش كاراشو ميكنه

تک بابد بری بره خودت فعال کنی هزینش ۱۵ تومن البته نمیدونم هر مبحثی هم شاید هزینش فرق کنه من دیه تصاد ...

من ثنا گرفتم تو دفتر قضايي 11تومن هم گرفت ازم يه كد ام اومد برام كه اگر ابلاغيه اومد برم چك كنم يعني دوباره بايد برم اون دفتر؟

من ثنا گرفتم تو دفتر قضايي 11تومن هم گرفت ازم يه كد ام اومد برام كه اگر ابلاغيه اومد برم چك كنم يعني ...

نه عزیزممم برو wwwsanaadliran.ir  برو تو این سایت رمز پرونده ات اینا رو بزن با جزییات باز میشه برات