2777
2789
عنوان

برای کودکان آواره

12 بازدید | 8 پست

کودکان این فرشتگان بی بال روی زمین خاکی ؛کودکان نه ملت میشناسند نه زبان ؛همه ی جهان سرزمین آنها؛تمام زبان ها زبان آن ها؛آنها فقط جایی میخواهند که بتوانند بازی کنند ؛رشد کنند بتوانند بخندند؛میخواهم بگویم و فریاد بزنم بر سر آنهایی که این کودکان بی گناه را آواره از سرزمینشان ساختند ،که هیچ دینی هیچ مذهبی بالاتر از معصومیت این کودک بی جان نیست؛هیچ گناهی بالاتر ازآواره ساختن این کودک از سرزمینش نیست؛میخواهم فریاد بزنم که لعنتی ها این کودک نه داعش میشناخت نه اسد .به کدامین گناه او را آواره از وطنش کردید؟ به کدامین گناه اورا اینگونه در دریایی که شاید کنارش هزاران انسان مرفه در حال خوش گذرانی هستند به کام مرگ بردید؟
قربان مظلومیتت
بخواب
بخواب که دیگر کسی تو را از خواب ناز نخواهد توانست بیدار کند
دیگر هیچ موجی تو را نخواهد توانست غرق کند
تو دیگر آزادی زیبای بی سرزمین

این زمان و این زمین و این انسانها لیاقت داشتنت را نداشتند
سلام ما را به خدا برسان
بگو که حافظ فرشتگانش روی زمین باشد
بچه ها عکس بچه سوری که غرق شده رو دیدم تو نت خیلی ناراحت شدم؛دنیا رو سرم خراب شد؛خواستم با این نوشته کمی سبک بشم؛بچه ها بیایید برای تمامی کودکان آواره دعا کنیم
من نمی دونم. چی بگم ولی هروقت منم این صحنه هارو می بینم با خودم میگم کاش اون مجازاتها که خدا تو قرآن میگه فلان قوم نابود کردیم بخاطر اعمالشان قهر الهی شامل حا شان شد کاش دوباره اتفاق میافتد همه رو نابود می کرد عدالتت کجاست ای خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ....منم دیشب تو اینستا دیدم خیلی ناراحت شدم...الهی بمیرممممم اخه گناه این بچه چی بود😔😔😔😔
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد یه شب از همه چی به خدا گِله کرد یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...