2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب هویج کلا خوب نیس زیاد ب دلیل ویتامین آ بالا مثل جیگر ک میگن زیاد نخورید اونم همینطوره. 

ولی حالا یه لیوانش مشکل نداره نگرانی و استرس از اون بدتره و خیلی مهمه ک ریلکس باشین بعد از انتقال

اوايل بارداري ميكن نخورين بخاظر ويتامين A زياد 

برا سيستم عصبي جنين خوب نيس

بعد انتقال نميدونم 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

عزیزم اب هویج و جگر ویتامین A زیادی داره بهتره سه ماهه اول نخوری

اگه نخوردی اصلا نخور

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

درکل اینجور چیزا خیلی مهم نیس نباید زیاد حساس شد مقدار کم و متعادل از هرچیزی بی ضرره خیلی گوشتونو ب این مطالب نتی نسپرید. من خودم خبر نداشتم حاملم کلی برنج زعفرون خالص خورده بودم تو نذری😁

درکل اینجور چیزا خیلی مهم نیس نباید زیاد حساس شد مقدار کم و متعادل از هرچیزی بی ضرره خیلی گوشیتونو ب ...

آره راست میگی.بخدا دیونمون کرده همش زنگ میزنه میگه بزن تونت ببین چی خوبه چی بده چکارکنم چکار نکنم.

شوهرش گوشیشو ازش گرفته گیر داده به من😂😂😁.

میگه زیر دلم تیر می‌کشه چکارکنم؟خیلی استرسیه

آره راست میگی.بخدا دیونمون کرده همش زنگ میزنه میگه بزن تونت ببین چی خوبه چی بده چکارکنم چکار نکنم. ...

خیلی بده همین مطالب تو نت کلی ب آدم استرس میده. 

بهش از طرف من بگو استرس سمه برای این مساله بگو هرچقدر بدنت بعد انتقال تلاش میکنه برای شروع فرایند حاملگی همونقدر استرس تلاششو سرکوب میکنه دقیقا دوتا چیز ضدهمن. پس تا میتونه آروم باشه. بهترین راه کتاب خوندنه تو این دوران تا حاملگی مثبت بشه من دوستم ای وی اف کرد کل کتابای منو ورداشت برد مدام درگیر کتاب بود ک سمت گوشی نره