خانم_لطیفی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 عنوان کسی خرنوب میدونه چیه؟ 127 بازدید | 11 پست سلام کسی تجربه ای در این زمینه داره؟از خرنوب کسی برای زیاد و پرتحرک کردن اسپرم استفاده کرده یا شنیده کسی استفاده کرده باشه؟ برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊 1398/07/08 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6882 نه تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
خانم_لطیفی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 نه مرسی😂😂😂 برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
saraa_567 عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 546 من میجوشونم میدم شوشو بخوره شبی یک فنجون خوبه؟شوهر من اسپرمش0تاثیری داره؟
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6882 من میجوشونم میدم شوشو بخوره شبی یک فنجون واقعا اثر داره؟؟ تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
خانم_لطیفی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 من میجوشونم میدم شوشو بخوره شبی یک فنجون منم بهش میدم بنظرت تاثیری خواهد داشت؟یا ول معطلیم؟ برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خانم_لطیفی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3776 واقعا اثر داره؟؟ شنیدم که میگن خوبه من که دارم بهش میدم هر روز صبح یک فنجون میجوشونم بهش میدم الان ۱۰ روزی میشه برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 خوبه؟شوهر من اسپرمش0تاثیری داره؟ اره منمتعریفشو زیاد شنیدم یه خانمی همینجا میگفت به شوهرش قرص کلومیفن و دمکرده خرنوب داده شوهرش اسپرمش قوی شده حامله شده بود 🧚♀️
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 منم بهش میدم بنظرت تاثیری خواهد داشت؟یا ول معطلیم؟ منکه تعریفشو زیاد شنیدم حالا اگه اثرم نداشته باشه ضرریم نداره میدم بخوره دیگه تا ببینم چی میشه من نمیدونم اسپرم همسرم تو چه وضعیتیه میگم بخوره قوی تر بشه 🧚♀️
fotross993 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1118 من حدووا سه ماه جوشوندشو به همسرم دادم درکنار داروهایی مثل زینکپلاس کارنیتین ویتامین سی...و گرمیجاتهفته ای سه بارهم میگن نخود اب باپیاز فراوان خوبه....من نمیدونم ازکدوم نتیجه گرفتیم خداروشکر... اللهم عجل لولیک الفرج
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 منکه تعریفشو زیاد شنیدم حالا اگه اثرم نداشته باشه ضرریم نداره میدم بخوره دیگه تا ببین ... عزیزم منم ۱ ماه به همسرم جوشونده خرنوب دادم صبح و شب بعد حامله شدم شوهرم اسپرمش بی نهایت کم بود