2777
2789
عنوان

کسی خرنوب میدونه چیه؟

127 بازدید | 11 پست

سلام کسی تجربه ای در این زمینه داره؟از خرنوب کسی برای زیاد و پرتحرک کردن اسپرم استفاده کرده یا شنیده کسی استفاده کرده باشه؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میجوشونم میدم شوشو بخوره شبی یک فنجون

منم بهش میدم بنظرت تاثیری خواهد داشت؟یا ول معطلیم؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
واقعا اثر داره؟؟

شنیدم که میگن خوبه من که دارم بهش میدم هر روز صبح یک فنجون میجوشونم بهش میدم الان ۱۰ روزی میشه

خوبه؟شوهر من اسپرمش0تاثیری داره؟

اره منم‌تعریفشو زیاد شنیدم یه خانمی همینجا میگفت به شوهرش قرص کلومیفن و دمکرده خرنوب داده شوهرش اسپرمش قوی شده حامله شده بود

🧚‍♀️
منم بهش میدم بنظرت تاثیری خواهد داشت؟یا ول معطلیم؟

منکه تعریفشو زیاد شنیدم حالا اگه اثرم نداشته باشه ضرریم نداره 

میدم بخوره دیگه تا ببینم چی میشه 

من نمیدونم اسپرم همسرم تو چه وضعیتیه میگم بخوره قوی تر بشه

🧚‍♀️

من حدووا سه ماه جوشوندشو به همسرم دادم درکنار داروهایی مثل زینک‌پلاس کارنیتین ویتامین سی...و گرمیجات

هفته ای سه بارهم میگن نخود اب باپیاز فراوان خوبه....من نمیدونم ازکدوم نتیجه گرفتیم خداروشکر...

اللهم عجل لولیک الفرج
منکه  تعریفشو زیاد شنیدم حالا اگه اثرم نداشته باشه ضرریم نداره  میدم بخوره دیگه تا ببین ...

عزیزم منم ۱ ماه به همسرم جوشونده خرنوب دادم صبح و شب بعد حامله شدم شوهرم اسپرمش بی نهایت کم بود