2821
2789

چرانیومدید واقعا که..الاتاپیک شوهرم خیانت کرد یا مادر شوهرم دعوا کرد سریع میامدید دلم شکست😔😔😔

قراره اسباب کشی کنیم بریم خونه جدید اما.....

ما مستاجر هستیم و الان خونه ای که هستیم تو ساختمون ما صاحب خونه هست و داره نصف حقوق شوهرم میدیم به اجاره...اول بگم محیطش عالیه دوحوابه اس و ساکته و....اما با ی بچه کوچیک خدایی تو این گرونی سختمونه نصف حقوق شوهرم بدیم اجاره...😔😔😔الان خاله شوهرم ی خونه داشتم مستاجر رفته ...گفت بیاید ببینید اجاره خونه اش دقیقا نصف این اجاره ای هست که میدیم...رفتیم دیدیم از ساختمون خوشم اومد قشنگه خونه هم قشنگه اما کوچیکه ی خوابه اس و مجبورم تختم، رو بزارم زیر زمین مادر شوهرم...محیطش زیاد مغازه نداره و اینکه اونجا ی نفر هست که صاحب زمینه رو مستاجر حساسه نباید صدا باشه و....بخاطر همین خاله شوهرم هی مستاجر عوض میکردن ..حالا موندم چیکار کنم شوهرم میگه اگه صبوری کنی برات خونه میخرم و...حالا میترسم بام خونه جدید پشیمون بشم و فکر میکنم که صاحب خونه اجاره رو سال آینده زیادتر کنه...کمکم کنید ممنون

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

صبوری کن

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

هیچکدوم و نرین.یه خونه دوخوابه دیگه با قیمت مناسب پیداکنین.به نظرم خونه اون اشناهه که اصلاااا نرو بدجور پشیمون میشی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط می‌دونم ارامشت از همه چی مهم تره ببین تو کدوم یکیه!!

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

نمیدونم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

این تجربه شخصی من و اطرافیانم هست. و چون در ماه صفر هستیم گفتم بگم تا ان‌شاءالله همه خونه دار بشن. 

چهارشنبه آخر ماه صفر یه دعا مخصوص داره. که اگه ب نیت خرید خونه بخونید بی برو برگرد به سال نکشیده خونه دار میشید ان‌شاءالله. تو نت بزنید میاد 

خدایا شکرت...

باور کن سر شام بدون هماهنگی میومدن ما یه چیز کوچیک واسه خودمون درست میکردیم میشستن سر سفره تازه زنگ میزد بقیه خانواده شوهر هم میومدن.بی ملاحظه ساعت ۸ و ۹ شب راه میوفتاد میومد تا ۱ مینشست و خیلی احساس راحتی میکرد چون خونه خودش بود دیگه.

باور کن سر شام بدون هماهنگی میومدن ما یه چیز کوچیک واسه خودمون درست میکردیم میشستن سر سفره تازه زنگ ...

نه اینا خالش اینطور نیستن از این مطمئنم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
باور کن سر شام بدون هماهنگی میومدن ما یه چیز کوچیک واسه خودمون درست میکردیم میشستن سر سفره تازه زنگ ...

میترسم پشیمون بشم از اون صاحب زمینه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز