2777
2789
عنوان

متخصص زنان زایمان

1219 بازدید | 9 پست

سلام خانوم های گل، خانوم دکترمتخصص زنان و زایمان خوب ک سزارین هم قبول کنه تو گناباد یافردوس معرفی کنید لطفا سریع.

خانوم اسلامی در فردوس و خانوم جلیلی درگناباد،اگه باهاشون تجربه داشتین دراختیارم بزارید ممنون

من تو تهران میدان ونک یه متخصص زنان خوب سراغ دارم کارش عالیه. خودم واسه بارداریم تحت نظر دکتر عطار شاکری عزیز بودم. خیلی کمکم کرد و باعث شد که دوران بارداری و زایمان خوبی داشته باشم. مطبش میدون ونک روبروی بیمارستان بقیه الله هست شماره مطبشم اینه 88030310

من تو تهران میدان ونک یه متخصص زنان خوب سراغ دارم کارش عالیه. خودم واسه بارداریم تحت نظر دکتر عطار ش ...

ب دکتر متخصص خودم نرسیدم... چون شهرستانی ام !کیسه آب پاره شدو همینجا اورژانسی زایمان کردم البته خداکمکم کرد پسرم بریچ بپد سزارین شدم،خیلی از کارش راصیم نمیدونم شایدم چون سن ام کمه هیچ دردی نداشتم و ندارم!خداروشکر 

ممنونم از شما دوست عزیزبابت وقتی ک برام گذاشتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه من تو این شهرها کسیو نمیشناسم،؛ ولی خودم کرج زندگی می کنم و خواهرم هم تهران. مشکل عفونی داشتم و به پیشنهاد خواهرم که زایمان انجام داده بود پیش دکتر اعظم موسوی به ایشون مراجعه کردم و مشکلم طی دو هفته برطرف شد. من شماره شونو براتون قرار میدم 88712459 021

متخصص زنان و زایمان فقط خانوم دکتر غزاله موسوی زاده خیلی دکتر خوبی هستن من برادرزاده ام رو ایشون به دنیا اوردن الانم من برای بارداریم دارم میرم پیششون . واقعا راضی هستیم