2777
2789

سلام.من حدود ۴ساله هر روز ویتاگنوس میخورم .وتقریبا پریودام منظم میشه وجوش هورمونی کم میزنم .تا قطع میکنم دوباره همه چی به هم میریزه.کسی اطلاع داره تا کی میشه این قرص رو مصرف کرد وعوارض نداره

چهار سال واقعا ؟؟؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مشکلی داره؟

ببین استروژن داره دیگه 

اگه بدنت لازم نداشته باشه استروژن اضافه تبدیل به سرطان سینه میشه 

واسه همه نیست 

من خودم میخورم چون تنبلی دارم روزی یه دونه تا بیست روز و یه هفته نمی خورم 

هیچ چیزی نباید زیاد و همیشه مصرف بشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ببین استروژن داره دیگه  اگه بدنت لازم نداشته باشه استروژن اضافه تبدیل به سرطان سینه میشه  ...

ولی من خیلی تحقیق کردم که استروژن نداشته باشه و هر دکتر وداروسازی سول کردم گفتن استروژن نداره .ترکیبات شبه استروژن

ولی من خیلی تحقیق کردم که استروژن نداشته باشه و هر دکتر وداروسازی سول کردم گفتن استروژن نداره .ترکیب ...

خب شبیه دیگه اما داره 

من خودم می خواستم روزی دو تا بخورم اما ترسیدم روزی یه دونه می خورم و یه هفته هم قطع می کنم 

نمی خوام برنه جای دیگمو خراب کنه  

خب شبیه دیگه اما داره  من خودم می خواستم روزی دو تا بخورم اما ترسیدم روزی یه دونه می خورم و یه ...

من خیلی راضیم ریزش مو رو قطع میکنه جوش و پریود حتی اضطرابمو کم کرده.ولی چه فایده که با قطعش دوباره علائم برمیگرده.شرکتش ادعا داره که مادالعمر خوردنش مشکلی نداره

من خیلی راضیم ریزش مو رو قطع میکنه جوش و پریود حتی اضطرابمو کم کرده.ولی چه فایده که با قطعش دوباره ع ...

نمی دونم والا