2777
2789
عنوان

راز های زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 100 پست

[QUOTE=106508460]عزیزم کرم ضدچروکای خوب دارم . اینهاییکه شما فرمودین واسه چروکای ثابت خیلی خوب هست اما من فکر میکنم ش ...[/QUOTE

عزیزم من ۲۰سالمه.ی مدت بود دور چشمم چروک میشد موقع خنده منم از ترس رفتم کلی کرم دور چشم قوی از داروخانه خریدم و مرتب مصرف میکردم بهتر ک نشد هیچ بدترم شد.اونارو قطع کردم.الان دارم از همین روش خیار و اینا استفاده میکنم بهتره خداروشکر

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهاااا برای لکه های جوشم بگین چی خوبه؟ من جای جوشام‌خیلییی دیر خوب میشه مثلا ۶ ماه طول میکشه تا کا ...

میتونی  یه کرم ترمیم کننده بگیری برای زخم جوشات بعد آب لیمو طبیعی بزن رو جوشات سریع خوب میشه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

هرکی هم میخواد مژه های بلند و پرپشت داشته باشه و از کاشت و اکستنشن و لیفت اینا میترسه.از تقویت مژه سریتا استفاده کنه.ک البته اثرش موقته ها یکمی هم گرونه.من قبل از رفتن ب  مهمونی ب مدت۱ هفته هرشب میزنم روز مهمونی مژه هام عالیییییی میشن

بچه ها من بعد از اصلاح جوش میزنم یه نخ بردارم جاش جوش درمیاد صورتم شده مثل زمان دختریم.میترسم اصلاح ...

تنها راهش همون لیزره خودم میخوام برم 

من فقط پشت لب مو با پیشونی اصلاح میکنم لپ هامو با کرم مو بر 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه ها من بعد از اصلاح جوش میزنم یه نخ بردارم جاش جوش درمیاد صورتم شده مثل زمان دختریم.میترسم اصلاح ...

بعد از اصلاح یکم یخ بزار رو صورتت ن جوری ک پوستتو بسوزونی ها.بزار زود بردار

یعنی مثله کرم پودر سفید نمیکنه؟

خوبه منکه خوشم اومد پوستم گندمیه بدون جوشه رو‌صورتم‌خوشگل شد

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
هرکی هم میخواد مژه های بلند و پرپشت داشته باشه و از کاشت و اکستنشن و لیفت اینا میترسه.از تقویت مژه س ...

میگم شما بعد از یه ماه استفاده از سریتا پشت پلکت درست بالای خط رویش مژه تیره نشده؟؟؟؟

تنها راهش همون لیزره خودم میخوام برم  من فقط پشت لب مو با پیشونی اصلاح میکنم لپ هامو با کرم مو ...

من فقط پیشونیمو برمیدارم

کلا خییییلی کم مو هستم اما همون پیشونیم شده پر از جوش و جای جوش.اصلا جاهاشم نمیره

دکترم کلی انتی بیوتیک .پماد صابون ژل داده بی فایده بوده

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
[QUOTE=106508460]عزیزم کرم ضدچروکای خوب دارم . اینهاییکه شما فرمودین واسه چروکای ثابت خیلی خوب هست ا ...

آره به خدا انگار همین راهکار های طبیعی مثل خیار و آلوئه ورا و اینها موثرتره تا کرم ها. من هم فکر می کردم این توهمه که کرم ها چروکم رو بیشتر کرده پس شما هم این حس رو داشتین

من فقط پیشونیمو برمیدارم کلا خییییلی کم مو هستم اما همون پیشونیم شده پر از جوش و جای جوش.اصلا جاهاش ...

بعد از اصلاح تا چند ساعت به پوستت آب نزن

بهترین زمان اصلاح یکی دو ساعت بعد از حموم