2777
2789
عنوان

زندگی

77 بازدید | 7 پست

خانوما وسایلام بدلم نمیشینه هم کهنه شدن هم پسرم خراب کرده خونه از خودمون نداریم ...دلمو نمیدونم به چی خوش کنم‌ میدونم تا صدسال هم توان خریدن خونه و وسایل نداریم اوففف خیلی دلم گرفته تجملاتی نیستم ولی خب تا حدی واسه روحیه ادم لازمه زندگی شیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی هامون به نحوی با مسائل مالی دست به گریبانیم من هم نمی گم خونه و زندگی شیک بده اما وقتی نمیشه باید قناعت کرد و راضی بود تا اذیت نشد. اما عزیزم تجربه شخصی ام میگه با کمترین امکانات هم میشه زندگی آرامش بخشی داشت. مثلا همیشه خونه ات رو مرتب و تمیز نگه دار، ظرفات جرم گرفته نباشن، چندتا گلدون گل به خونه ات اضافه کن و ایده های خیلی زیاد که دوستان بیان پیشنهاد بدن