2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸هفته و۱ روز سونو شکمی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نشون داد شکمی؟میگن از ۷یا ۸هفته نشون میده شکمی من موندم برم واژینال یا نه،میترسم از واژینال ضرر داش ...

برا من دوتاشو نوشته بود، نمیدونم چرا. ولی واژینال هم ضرر نداره. نترس من رفتم

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
نشون داد شکمی؟میگن از ۷یا ۸هفته نشون میده شکمی من موندم برم واژینال یا نه،میترسم از واژینال ضرر داش ...

اره نشون داد بنظرم نرو واژینال

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

نرو واژینال . چرا عجله داری؟ ب منم گفتن اگر دکتر صلاح میدونه باید بیای واژینال. دکتر گفت لازم نیس بچه رو اذیت کنیم

دو هفته دیگه صداش میاد 

که دقیق دو هفته بعد صداش اومد