2777
2789
عنوان

دانشجوها بیاین ببینم در چه حالین؟

140 بازدید | 33 پست

سلام دوستای خوبم چخبر

بگید ببینم چه کارا میکنین چی میخونین وتو چه مقطعی درس میخونین؟

کدوم دانشگاه تو چه شهری درس میخونید؟

من که خودم کلاسام از چارشنبه شروع میشه دارم برا کارشناسی آموزش ابتدایی تو دانشگاه آزاد قم درس میخونم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
فیزیک میخونم تو یکی از دولتیای تهران مقطع کارشناسی ترم اولم

موفق باشی عشقم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلاسام از شنبه هفته بعد شروع میشه آموزش ابتدایی فرهنگیان اراک

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
حقوق میخونم پیام کرج ترم ۵ کلاسامم شروع شده ولی نمیرم😁

موفق باشی

زحمت کشیدی براچی نمیری دختر؟

منم کلاسام از شنبه هفته بعد شروع میشه آموزش ابتدایی فرهنگیان اراک

اع چه خوب موفق باشی گلم

اع چه خوب موفق باشی گلم

مرسی گلم همچنین

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
حضور در کلاس مهم نیس این ترمم با دوستام واحدامو برنداشتم حوصلم نمیگیره برم

آها راس میگی پیام نور بعضیاش غیر حضوریه