2777
2789

ازمایش دادم امروز بردم نشون دکتر بدم که منشی ازمایشو برد نشون دکتر داد گفت باید وقت بگیری بعدا بیای ازمایشت مشکل داره یه سری فاکتورام تیک زد جلوش که مشکل داره از قند میترسم خیلی تا خود خونه گریه کردم 😞😞😞😔

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدنم انگار ریخته بهم از ویتامین دی و کلسیم و اهن و تیرویید همرو تیک زده همه دردی گرفتم خدایاااا

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

خو عکس بده خانم.یا میتونیم یا نه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بدنم انگار ریخته بهم از ویتامین دی و کلسیم و اهن و تیرویید همرو تیک زده همه دردی گرفتم خدایاااا

عکس گذاشتی لایک کن برات تفسیز کنم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

عزيزم وزنت زياده؟ هم قند خون ناشتا هم دو ساعت بعدت زياده،چند سال دارى؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
مشكل كليوي نداري؟

الان اين آزمايش چ ربطى به كليه داشت😑😑😑

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس