2777
2789
عنوان

بتای بالا دربارداری

71 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من یه هفته بعد تاخیر دوبار بی بی چک زدم سریع دوتا خط پررنگ افتاد

رفتم ازمایش ۹۸۸۰بود

گفتن بزرگه حتما ترسیدم خارج رحمی باشه یادوقلو رفتم سونو۶هفته

یک ساک بارداری بود بایک ضربان قلب

امکان داره دوقلوهمسان باشه ویکی قلبش اون موقع تشکیل نشده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بتاتون عادیه و درسته

اخه هم ازمایشگاه هم دکتر گفت خیلی غیر طبیعی بالایه

گفتن شاید پریود قبلیت باردار بودی چون بعضیها باردارن ولی پریودمیشن،ولی سونو گفت ۶هفته است

اخه هم ازمایشگاه هم دکتر گفت خیلی غیر طبیعی بالایهگفتن شاید پریود قبلیت باردار بودی چون بعضیها باردا ...

من باردار بودم همین بود بتام تو این هفته 

ولی احتمالا شما هشت هفته هستی 

ماه قبل پریودتون چطوری بود؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من باردار بودم همین بود بتام تو این هفته ولی احتمالا شما هشت هفته هستی ماه قبل پریودتون چطوری بود؟

الان ۸شدم دوهفته پیش رفتم سونو دقیق همون تاریخ پریودم که بودم تا اون تایم ۶هفته میشدم درست گفت

علائمتون چیه؟حالت تهوع و...داشتی؟

اولش سینه درد داشتم

خیلی زود تهوعم شروع شد، شاید از ۶ هفته 

بیشتر صبحا تهوع داشتم

هیچی نمیتونستم بخورم از همه غذا ها بدم میومد مخصوصا گوشت و مرغ 

اوایلش خوابمم کم شده بود 

اولش سینه درد داشتمخیلی زود تهوعم شروع شد، شاید از ۶ هفته بیشتر صبحا تهوع داشتمهیچی نمیتونستم بخورم ...

من سینه دردم خفیفه،خیلی ضعف میکنم وهوس میکنم،به هرچی فکر میکنم میخوامش😅

درصورتیکه قبلا خیلی بی اشتها بودم

غذا نخورم حالت تهوع میگیرم زیادم بخورم همین طور ،اما خدارو شکر بالا نمی یارم،تهوعم بیشتر سمت عصره،صورتم پرجوش شده،زیر دلم اکثرا سمت راست تیر میکشه فقط گاهی اوقات چپ

گوشت و مرغ و ترشیجاتم سر دخترم اصلا دوست نداشتم سراین باعشق میخورم،اصلا مزه ی جون میدن برام😅

من سینه دردم خفیفه،خیلی ضعف میکنم وهوس میکنم،به هرچی فکر میکنم میخوامش😅درصورتیکه قبلا خیلی بی اشتها ...

تا حالا آدم حامله ندیدم مرغ خوشش بیاد🤣

من اتفاقا پوستم خیلی خوب شده، قبلا همیشه جوش میزدم الان صاف صاف شده😁

ایشالا جنسیتش همون باشه ک میخوای