2777
2789
عنوان

عفونت ناف نوزاد....کمک

5031 بازدید | 29 پست

خانومانوزادم چهارده روزشه....بندنافش هنوزنیفتاده وعفونت داره...دکترپمادداده...خوب نشده...چیکارکنم؟کسی اینطوربوده؟خسته شدم ازبس غصه خوردم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه با اون گیره ای ک بهش وصله مدااام بدش بالا ک آب وخون بهش نرسه.تازمانی ک پایین باشه خون بهش میرسه،خشک نمیشه ک بیفته

زیرش دستمال ببند ک بالا بمونه

دوم اینکه دکتر بمن گفت الکل سفید با اب قاطی کن با پنبه بچلون توی نافش زود خشک و ضدعفونی میشه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
با بتادین مرتب شست و شو بده.

دکترگفته هیچی نزن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مال دختر منم نمیافتاد مانانم گفت قبل از هربار شیر دادن روش یکم ازشیرتو بدوش بریز منم دوروز اینکاروکر ...

واقعا؟

اول اینکه با اون گیره ای ک بهش وصله مدااام بدش بالا ک آب وخون بهش نرسه.تازمانی ک پایین باشه خون بهش ...

اینجوری ناف دخترم بخدا ۵ روزه بود ک افتاد

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
ناف اکثرا تا ۱۰ روز میفته.حالا این عفونت داره بذار بیرون هوا بخوره و تحریک نشه.حموم میبری با باد خنک ...

سرمانخوره

اول اینکه با اون گیره ای ک بهش وصله مدااام بدش بالا ک آب وخون بهش نرسه.تازمانی ک پایین باشه خون بهش ...

مرسی...

اینجوری ناف دخترم بخدا ۵ روزه بود ک افتاد

خیلی غصه میخورم