2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر. شب با گوش پاکن ابلیمو بزن یا سرکه یا ریموو. کن با مواد. درجه یک و ی جای خوب

تقریبا 5سال پیش اولین هاشورم بود بعد 7ماه پیش هم دوباره هاشور انجام دادم حالت هاشورم خوبه ولی دیگه زده شدم 

ریمووو دقیقا چجوریه؟ 

با آبلیمو وسرکه واقعا پاک میشه؟ 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
ریممووو ک خیلی گرونه من کردم اخر سرم یه رد ازش موند ولی الان بعد دوسال رفت اون خط زیریه  بزار خ ...

چند ریموو انجام دادی؟ 

وای احساس میکنم چهره ام خنثی ویه حالت شده دیگه 

دلم برای ابروهام تنگ شده😭

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
چند ریموو انجام دادی؟  وای احساس میکنم چهره ام خنثی ویه حالت شده دیگه  دلم برای ابروهام ...

بر من ی خط بود خط کم از میکرو بیلیدینگ قبلیم موند بوود خیلی ام پررنگ بود هر چی  بیف میزدمم نمیرفتت  یعنی رو مخم بودا  دو سال پیش بر یه خط خیلی کم ۵۰ تومن دادم فقط ی خط بودا  چون هاشور جدید زد بودم مدلش عوض کرد بودم  یه خط ریز زیر ابروم موند بود ولی باور  کن با ریموم نرفت بازم ماه ها موند بود کم کم رفت  اونم باید صبور باشی

یه محلول هایی هست برای پاک کردن تتو به نظرت الکی ان

اره صب کن خودش میرههه دگگگ چ کاریه عجلع داری یه جا دگ ات تنوع بده عزیزم  منم الان دلم میخاد چهرم طبیعی باشه نمیدونم چرا خل شدممممم خخخخ  انقد ساد میگردم خودم باورم نمیشه