یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی. بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم...
سوالم راجع به شکلش نیست خواستم اگه تجربه ای دارین بگین اینکه احتمال رنگ پریدگی یا شکستن رویه ...
من دوساله استفاده میکنم با اینکه جای رطوبتی هستم اصلا چیزی نشده
از نقره ای ها بهتره جای لک آب نمیمونه روش
هیچ نقصی نداره فقط نباید بهش وایتکس بخوره. من با اسپری سطوح پاکشون میکنم
اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی. بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم...