2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتاازنکته های خوشجیل و قری بودن

خانوم قشنگم

شمایه بانوی خوشگل و لطیف و باظرافتی👩🏻

اقایون هرچندم ک ادعا کنن ظاهربراشون مهم نیست واصل اخلاق و محبته🙅🏻‍♂،بازهم شما به خودتو ظاهرت برس💃🏻

ازماسک مو و ماسک صورت استفاده کن🙆🏻‍♀

به ناخنات برس💅🏻

موهای زائد بدن و صورتت رو اصلاح کن🧖🏻‍♀

نیازی نیست 24ساعته 7قلم. ارایش بنشونی رو اون پوست بیچاره ات ک نتونه نفس بکشه🥵

ولی بدنیست یه ته ارایشی داشته باشی(مثلا یه ریمل و رژ،یا یه رژ فقط،یا یه خط نازک پشت پلکت بستگی به سلیقه خودتون داره)

به خود رسیدن معنیش این نیست ک هرروز تو یه ارایشگاه باشی و کلی چیزمیز به مو و صورت و ناخن و...اینات بمالی و بزنی🙇🏻‍♀

بلکه به این معنیه ک حواست به خورد و خوراکت باشه آب زیاد بخور واسه سلامتی و پوستت خوبه به ظاهرت اهمیت بده از چیزهای طبیعی و ارگانیک واسه خوراکیت استفاده کن و روغن های طبیعی و مواد گیاهی رو تو برنامه ات بگنجون(واسه ماسک مو وصورت)

زیور آلات حتما داشته باشید ک یکی از لازمه های قری بودنتونه حتما لازم.نیست طلااااا باشه و ازسرتا پاتون اویزون باشه

حتی همون حلقه ازدواجتونم باشه کفایت میکنه

یا مثلا بعضی ازخانوما زیورالات نقره و استیل استفاده میکنن چه اشکالیم داره اتفاقا هزینه اش مناسب تره و همم اینکه میشه هرچندوقت یکبار یه مدل جدید گرفت و تنوع ایجادکرد

مدل های مختلف مو رو امتحان کنین ببینین کدوم ب موها و چهرتون بیشترمیاد یه مدل موی غالب داشته باشید همیشه ولی همیشه یجورهم نبندید هرچندروز یه بار تنوع بدین ک به چشم بیاد

رنگ موتون رو باتوجه به سلیقه همسر انتخاب کنید و حتی اگه ممکنه باخودش برید براخرید رنگ مو

یاازکاتالوگ عکس بگیرید بگید انتخاب کنه یالااقل ازش بپرسید چه تناژ رنگی رو دوست داره

بعضی از اقایون (مث عشقولی من😜)رنگای فانتزی رو میپسندن(مخصوصا تناژقرررررمز و صورتی😋)چه اشکالی داره شما با دل شوهرت راه بیا

اگه موی مشکی دوس داره و میگه موهاتورنگ نکن واسه اینکه قررربریزید و تنوع بدید لابلای موهاتون لمه بذاریدخیلیم خوشگل میشه اصلنم کارخاصی نداره(میتونید توگوگل سرچ کنید طریقه لمه گذاشتن داخل مووبراحتی توخونه انجام بدید)

همه خانوماخوشگل و لطیف و ظریفن فقط باهم تفاوت دارن یکی سفیده یکی سبزه اس یکیم گندمگونه و....

یکی موهاش بلنده یکی کوتاهه....

یکی توپره یکی لاغره....

خودتونو باظاهرکسی مقایسه نکنید(جلوی همسر ک به هیییییییییچ وجهههههه توفکرخودتونم هررررگز)اعتماد به نفس داشته باشیدشماتوچشم همسرتون بهترین بودید و هستید (ازهرنظررر)ک انتخابتون کرده و الان داره کنارتون زندگی میکنه

پس باعلم به این تفاوت ها،اعتماد بنفس داشته باشید و خودتون باشید خود خود واقعیتون

ننش بود خخخخخ فوشش بده میفهمی حساسه یا نه رو مادرش😅😅😅

نه عزیزم منظورم نقطه ضعفی هست که تو بتونی ازش استفاده کنی درمواقع خاص 😅😅

دلم برای خودم تنگ شده ...