2777
2789

سلام دوستان .من بعد از شیردهی سایز سینه ام دوسایز تقریبا بزرگتر شد و الان شونه هام خیلی اذیت میشن.پزشک خوب شیراز کسی سراغ دارید که قرینه عمل کنه و جای بخیه نمونه.و ایا کسی هست عمل کرده باشه و حای بخیه مشخص نباشه؟ممنون میشم کمک کنید

عمل چیه دختر

ورزش کن کوچیک میشه

تازه یه مدت بگذره خودش کوچیک میشه

عروس و خواهر بزرگم سینه هاشون درشت بود بعد از شیردهی کوچیکتر از اولشون شد

شماهم عجله نکن. اینکارا اصلا خوب نیس🙄🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل چیه دختر ورزش کن کوچیک میشه تازه یه مدت بگذره خودش کوچیک میشه عروس و خواهر بزرگم سینه هاشون د ...

اخه 6 سال گذشته و درست نشده الان شونه درد و دست درد دارم و هیچ سوتینی از کجر اندازم نیست

اخه 6 سال گذشته و درست نشده الان شونه درد و دست درد دارم و هیچ سوتینی از کجر اندازم نیست

دو سه تا بست بگیرین از همین لباس زیر فروشیا کمرش اندازه میشه

بست ها شبیه قفلهای سوتین هستن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خب بدوزین.یا بدین براتون بدوزن.سوتین پلاستیکی با حرکات کوچکی سینه انجام بدین

عزیزم من دارم میگم افتادگی شونه پیدا کردم باید عمل کنم حتما بعد از چند سال مشکل گردن هم ممکنه پیدا کنم

یکی از بستگان ما عمل رو انجام داد و هزینش حدود ۱۵ ملیون شد

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا