ronika1398 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 77 عنوان پزشک برای جراحی کوچک کردن سینه شیراز 194 بازدید | 10 پست سلام دوستان .من بعد از شیردهی سایز سینه ام دوسایز تقریبا بزرگتر شد و الان شونه هام خیلی اذیت میشن.پزشک خوب شیراز کسی سراغ دارید که قرینه عمل کنه و جای بخیه نمونه.و ایا کسی هست عمل کرده باشه و حای بخیه مشخص نباشه؟ممنون میشم کمک کنید 1398/07/07 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 عمل چیه دخترورزش کن کوچیک میشهتازه یه مدت بگذره خودش کوچیک میشهعروس و خواهر بزرگم سینه هاشون درشت بود بعد از شیردهی کوچیکتر از اولشون شدشماهم عجله نکن. اینکارا اصلا خوب نیس🙄🙄 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
ronika1398 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 77 عمل چیه دختر ورزش کن کوچیک میشه تازه یه مدت بگذره خودش کوچیک میشه عروس و خواهر بزرگم سینه هاشون د ... اخه 6 سال گذشته و درست نشده الان شونه درد و دست درد دارم و هیچ سوتینی از کجر اندازم نیست
ronika1398 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 77 سوتین پلاستیکی استفاده کنین برای کوچیکی سینه ها من کلا کمر هیچ سوتینی اندازم نیست دارم افتادگی شونه میگیرم
مامان_کوشولو_نینی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1480 من کلا کمر هیچ سوتینی اندازم نیست دارم افتادگی شونه میگیرم خب بدوزین.یا بدین براتون بدوزن.سوتین پلاستیکی با حرکات کوچکی سینه انجام بدین
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 اخه 6 سال گذشته و درست نشده الان شونه درد و دست درد دارم و هیچ سوتینی از کجر اندازم نیست دو سه تا بست بگیرین از همین لباس زیر فروشیا کمرش اندازه میشهبست ها شبیه قفلهای سوتین هستن خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
ronika1398 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 77 خب بدوزین.یا بدین براتون بدوزن.سوتین پلاستیکی با حرکات کوچکی سینه انجام بدین عزیزم من دارم میگم افتادگی شونه پیدا کردم باید عمل کنم حتما بعد از چند سال مشکل گردن هم ممکنه پیدا کنم
ronika1398 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 77 دو سه تا بست بگیرین از همین لباس زیر فروشیا کمرش اندازه میشه بست ها شبیه قفلهای سوتین هستن مشکل من حاد شده باید عمل بشه
parisa1397 عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 89 یکی از بستگان ما عمل رو انجام داد و هزینش حدود ۱۵ ملیون شد خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا
مامان_کوشولو_نینی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1480 عزیزم من دارم میگم افتادگی شونه پیدا کردم باید عمل کنم حتما بعد از چند سال مشکل گردن هم ممکنه پیدا ک ... آها اگر اونقدر بزرگه که بله