2777
2789

تا حالا قرص اسلیم مَکــس استفاده کردین؟؟؟ 

مت ایروبیک و بدنسازی کار میکنم همه جای بدنمم فرمش خوبه فقط یکم پهلو و شکم دارم میخوام ده کیلو کم کنم هرروز ورزش میکنم اسلیم مکس ب نظرتون جواب میده روم؟؟؟  

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که گیاهی هست و ترکیب چند ا گیا ه مثل زیزره و زنیان و ایناس؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

قرص که فقط یه جا رو آب نمیکنه دقیقا جاهایی که چربی قدیمیتری دارن دیرتر آب میشن

حلقه بزن خیلی خوبه بدنت رو قبلش گرم کن شکم و پهلوت رو ماساژ بده اینا تأثیر داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
همون که گیاهی هست و ترکیب چند ا گیا ه مثل زیزره و زنیان و ایناس؟

اوهوم

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
قرص نخورید تورو خدا ب عوارضش نمیارزه

گیاهیه خب 😥

اسهااااااااال شدید

عع یکی میگف یبوست 😂

فک کنم بستگی بشخص داره

بساز نساز داره 

پسر من خورد اسهال شدید گرفت 

اینجوریه که چربی غذا رو دفع میکنه جذب نمیکنه که باعث اسهال میشه 

قرص فلوکستین برای اعصابه اگه صبح  بخوری تا سه ماه اشتها رو کم میکنه البته فقط تا سه ماه بعدش وزن ثابت میشه که اونم یه مقدار عوارض داره مثل بی میلی جنسی

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
بساز نساز داره  پسر من خورد اسهال شدید گرفت  اینجوریه که چربی غذا رو دفع میکنه جذب نمیکن ...

پسرت چند سالشه؟؟

ورزشم میکرد؟

خب دیفن باخیاهم گیاهه ولی سمیه آدمو میکشه ب اسم گیاهی ک نمیشه اعتماد کرد

خب این قرص ترکیب زیره و تخم کرفس و ... هس گیاهایی ک ما میخوریم 😐