2777
2789

۲۱ دوره لک دیدم، دوره هام ۲۸روزه س امروز ۲۸ام هستم، هنوز پری نیومده، یه عالمه حس پری دارم ولی نمیاد، بیبی هم فقط منفی میشه... 

احتمال داره باردار باشم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی لانه گزینیت چه شکلی بود همین الان میخواستم تایپک بزنم راجب این موضوع 

آخه من دیروز عادت شدم ولی مثل همیشه نیست اصلا خون ریزی ندارم فقط دل درد دارم همین بعضی اوقات خیلی ببخشید میگم مریم دستشویی چندتا لکه خون میبینم همین؟

این لانه گزینی یا نه عادته؟

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

باید اونقدری هورمون بارداری تو ادرارت بیاد تا بی بی چک نشون بده زوده،بذار چهارتا 7روز از موعد پریودت ...

آخه همه تو سایت میان میگن چند روز بعد از لک بیبی بیبی چک  مثبت شد ، یا مثلا قبل موعد پری بیبی مثبت شد...

آخه همه تو سایت میان میگن چند روز بعد از لک بیبی بیبی چک  مثبت شد ، یا مثلا قبل موعد پری بیبی م ...

عزیزم بدن افراد باهم فرق می‌کنه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد