2777
2789

سلام بچه ها من فردا وقت عکس رنگی با بیهوشی دارم کسی تجربه داشته من خیلی استرس گرفتم ای کاش فردا بگذره زودتر

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بیهوشی که دیگه استرس نداره. بی خیال بلندشو برو بیرون بگرد 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
من انداختم ماه پیش اصلا هیچی نیست نترس فقط نوار بهداشتی شیاف وایمیوه شیرین ببر اصلا ترس نداره

مرسی عزیزم ، همسرتون برای بیهوشی امضا دادن ؟ 

اینا رو بهم گفته بیار، وبعدش درد داشتین؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
اره عزيزم من عكس رنگي با بيهوشي انجام دادم خيلييييي راحته يني چشاتو ميبندي باز ميكني تموم شده خيل ...

ممنونم کلا چقدر طول کشید از وارد شدنتون تا اومدن بیرون ؟

مرسی عزیزم ، همسرتون برای بیهوشی امضا دادن ؟  اینا رو بهم گفته بیار، وبعدش درد داشتین؟

نه عزیزم از خودم امضا گرفتن

نه اصلا درد نداشتم بعدش

خودشون اونجا شیاف‌میذارن

اصلاا نگران نباش

اصلااا هیچی متوجه نمیشی هیچی

من خودمم هیلی استرس داشتم خیلیی شبش خپابم نمیبرد اصلا

ولی واقعا نه ترس داره نه درد 

با خیال راحت برو عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بیهوشی نمخاداصلاهم دردوترس نداره خیلی راحته

نه خیلی می ترسم چند نفر از آشناهام انجام دادن خیلی درد کشیدن