ماه اول بارداریمه ولی به خاطر شغلم مجبورم به محلی که تقریبا چهل و پنج دقیقه تا خونه ام فاصله داره برم و ماشینی که باهاش میرم قدیمیه و خیلی لرزش داره برای بچه ام مشکلی پیش نمیاد؟
من به جا تو باشم نمیرم تا ده هفتگی خیلی دوران حساسیه
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اگه خدا بخواد نه من ی نفرو میشناسم میگفت باردار بودم نمیدونستم حتی ترن هوایی هم رفتم سوار شدم ...
عزیزم این درسته منم ۲ هفته که باردار بودم رفام شمال رفتم کوهنوردی مسابقه ۲ گذاشتیم با خونواده ولی چیزی نشد دکترم میگفت بچه ای که بمونه و قوی باشه هرکاری کنی نمیوفته ولی ریسک کردن واقعا ارزششو نداره چون من دردشو کشیدم خیلی سخته
اخه بچه مهمتره خیلیا با هزار جور دوا و دکتر و افسردگی دنبال یه باردارین .مواظبش باش .
من الان خودم از روز اول تا الان استراحت مطلقم فک کن فقط واسه یه دستشویی بلند میشم