سلام خوبین من دیروز ساعت ۶ یه رابطه داشتم بدون جلوگیری نیم ساعت کمتر بعد رابطم یه لورژسترون ۱.۵ خوردم یعنی همون دوتا همزمان و الان بعد ۱۴ ساعت دوباره یکی دیگه ۷۵/۰ خوردم امکان داره باردار بشم درضمن زمان پریودیم ۲۳ شهریور بود فکر میکنم ۱۵ سیکلم بود یعنی خود روز تخمک گذاریم میترسم باردار بشم چون یه بچه ۹ ماهه دارم و با شوهرم اختلاف خیلی شدیدی داریم امکانش هست با این سه تا دور باردار بشم
بلافاصله بعدش دوتا قرص اورژانسی خوردم میگم گرمی بخور واسه اینکه تو پری شدن خیلی تاثیر داره&nb ...
دوباره رابطه داشتی تو همون ماه یا قبلش اخه میگن یه بار در ماه خیلی درصدش کمه شاید ۱ درصد اما اگه داشته باشی بازم قرص اثر نمیکنه نمیدونم من که دوتا دیروز همون موقع دوتا هم الان
دوباره رابطه داشتی تو همون ماه یا قبلش اخه میگن یه بار در ماه خیلی درصدش کمه شاید ۱ درصد اما اگه داش ...
والا من با شوهر سابقم کلا رابطه نداشتم . اون یبارم رفته بود دبی برگشت من خواب بودم منگ بودم نفهمیدم دارم میدم 😂 با همون یبارم شد . بچم هم که ۳ ماهش بود حضانتشو در مقابل ۱۴تا سکه مهریم گرفتم بچمو ورداشتم اومدم بیرون . الانم شوهر کردم باز حاملم اگه خدا بخواد اما این یکی دیگه خواسته بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من با شوهر سابقم کلا رابطه نداشتم . اون یبارم رفته بود دبی برگشت من خواب بودم منگ بودم نفهمیدم ...
نمیدونم میترسم عین هو سگ یعنی بچه اولمم نا خاسته بود بو یه بار رابطه باردار شدم البته قرص نخوردم گفتم امکان نداره اما الان که قرصو خوردم زیر دلم چنان درد میکنه و کمرم