2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی کی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 21 پست
بلافاصله بعدش دوتا قرص اورژانسی خوردم  میگم گرمی بخور واسه اینکه تو پری شدن خیلی تاثیر داره&nb ...

دوباره رابطه داشتی تو همون ماه یا قبلش اخه میگن یه بار در ماه خیلی درصدش کمه شاید ۱ درصد اما اگه داشته باشی بازم قرص اثر نمیکنه نمیدونم من که دوتا دیروز همون موقع دوتا هم الان 

دوباره رابطه داشتی تو همون ماه یا قبلش اخه میگن یه بار در ماه خیلی درصدش کمه شاید ۱ درصد اما اگه داش ...

والا من با شوهر سابقم کلا رابطه نداشتم . اون یبارم رفته بود دبی برگشت من خواب بودم منگ بودم نفهمیدم دارم میدم 😂 با همون یبارم شد . بچم هم که ۳ ماهش بود حضانتشو در مقابل ۱۴تا سکه مهریم گرفتم بچمو ورداشتم اومدم بیرون . الانم شوهر کردم باز حاملم اگه خدا بخواد اما این یکی دیگه خواسته بود

🤲خدایا زود بگذره و راحت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با شوهر سابقم کلا رابطه نداشتم . اون یبارم رفته بود دبی برگشت من خواب بودم منگ بودم نفهمیدم ...

نمیدونم میترسم عین هو سگ یعنی بچه اولمم نا خاسته بود بو یه بار رابطه باردار شدم البته قرص نخوردم گفتم امکان نداره اما الان که قرصو خوردم زیر دلم چنان درد میکنه و کمرم 

خب استرس نداشته باش نمیشه ایشالله قرص زیادی هم نخور پریودیت بهم میریزه گرفتار میشی اگه بخواد بشه میشه اگه نخواد هم نمیشه دست تو نیس 

نهایتا اگه شدی برو بندازش دردسری نیس

خب استرس نداشته باش نمیشه ایشالله قرص زیادی هم نخور پریودیت بهم میریزه گرفتار میشی اگه بخواد بشه میش ...

میشه انداختش دکترا میندازن اگه بشه اخه میترسم خیلی 😭

دکترا نمیندازن ولی دارو هست 

حالا صبر کن اگه شدی تایپیک بزن بهت میگن چیکار کن 

در اخرین نقطه از شانست یه حلوای سیاهدونه میگیری میخوری دو سه روز میوفته میره 

سیاهدونه هم که الان فصلشه پیدا میشه

سلام لطفا یکی جواب بده .

من پریروز رابطه محافظت نشده داشتم بعد روز بعدش قرص اورژانسی خربدم و خوردم 1/5 میلی بود . اما میترسم باردار بشم .بنظرتون امکانش هست ؟ 

روزیکه رابطه داشتم دقیقا یک روز بعد از تموم شدن پریودیم بود .