2777
2789

عشق

ارامش نسبی

هدف برای کسب ثروت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعأ؟ خوش به حالت

اره خب . عشق که دارم. ارامشم تو زندگی ساختنیه یعنی خودتون می تونین با حذف حاشیه ارامشو تو زندگیتون حفظ کنین .البته منظور از ثروت چی هست ؟ ولی هر چی هست بازم داریم

منم آرامش و ثروت رو دارم ولی اون عشقی که باید باشه نیست؛ نمیگم ندارم ؛ دارم ولی اونجوری که قلبم براش بتپه نیست 

اونجوری که عشقولانه باشه نیست

پایه نیست

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

هرسه تاشو،خدارو شکر،خوب به زندگیتون نگاه کنید و توقع ایده آل نداشته باشین،هست

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

عشقو دارم ،یه عشق بی نظیر که بزرگترین ثروت زندگیمه 

آرامش هم دارم خداراشکر فقط گاهی تو تربیت بچه ها یکم از این آرامشه فاصله میگیرم 😂

ثروت هم خداراشکر ،خوب میگذره زندگی

انشالله قسمت همه بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکم عشق دارم و یه ذره ثروت...

ولی متاسفانه آرامش ندارم

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

من دلم عشششق می خواد

از زمانی که اومدم نی نی سایت ، از همه مردا می ترسم

فکر می کنم همشون خائن، دروغگو هستند و از عاطفه هیچ بویی نبردند، واسه همین از پیدا کردن عشق نا امید شدم

و متاسفانه مدتی هم هست که ارامش ندارم، شدم یه دختر نا امید که حتی به دعا کردن هم دیگه اعتقادی نداره