2777
2789
عنوان

مامانایی که دخترشون ...

693 بازدید | 54 پست

سلام... مامانا یا خانومایی که دختر یا خواهرشون ، پریود شدن، میشه بگید از زمان رشد سینه و موهای زائد چه قدر طول کشید تا پریود شن واینکه از نظر قد قبل و بعد پریود چه جوری بودن . ممنون   

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای سوال منم هست.دخترم ۹سالشه احساس میکنم یکم سینه هاش بزرگ شده میترسم پریود شه.البته خودم یادمه پنج ...

وای خدا ... یعنی تا این قد بکشه من پیر شدم... دخترت الان قدش چه قدره؟ من خودمم از ۹ سالگی شروع شد ولی ۱۳ سال و نیم پریود شدم. خدا کنه اینم چند سال طول بکشه.

وای خدا ... یعنی تا این قد بکشه من پیر شدم... دخترت الان قدش چه قدره؟ من خودمم از ۹ سالگی شروع شد ول ...

الان قدش ۱۳۱ وزنش ۳۹.دهتر من تپلم هست واسه هنین هی میترسم پریود شه.شما چند ساله دخترت؟قد و وزنش؟

الان قدش ۱۳۱ وزنش ۳۹.دهتر من تپلم هست واسه هنین هی میترسم پریود شه.شما چند ساله دخترت؟قد و وزنش؟

دخترم متولد مرداد ۸۸. تازه رفته تو یازده. ولی علایمش از همون نه سالگی کم کم شروع شد. الان قدش ۱۴۰ وزنش ۳۵. آزمایشاش همه اوکی بود و صفحه رشدش بازه. ولی متخصص غدد گفت باید تا دو سال هرررر شب هورمون رشد بزنه وگرنه نهایت میشه ۱۵۰ !!! کلا اعصابم داغونه. چرا باید از خودم کوتاهتر شه با وجودی که من پدر و مادم قد کوتاه بودن ولی اون ژن قد بلند داره.

هورمون رشد هم کاملا برای من یه گزینه ی خط خورده ست... چون عوارض زیاد داره اونم واسه دختر من که یه شربت سرماخوردگی میخوره آلرژی میده به همه چی...الان فقط با تغذیه و ورزش دارم تلاشمو میکنم... 

دخترم متولد مرداد ۸۸. تازه رفته تو یازده. ولی علایمش از همون نه سالگی کم کم شروع شد. الان قدش ۱۴۰ وز ...

من هنوز نبردمش دکتر.چون میگه سینه هام درد نداره میگم شاید چربی باشه.بفرستش والیبال یا بسکتبال.خوبه برا قد خیلی.زینک هم بش بده.من چون دخترم تپله زینک زیاد نمیتونم بدم.دختر منم متولد اسفند ۸۹.از دختر شما یکسال و نیم کوچیکتره

من هنوز نبردمش دکتر.چون میگه سینه هام درد نداره میگم شاید چربی باشه.بفرستش والیبال یا بسکتبال.خوبه ب ...

زینک از دو سالگی همیشه خورده الانم چند مدل مکمل میخوره به اضافه ی چند مدل سویق که برای رشد قده ... ولی این قضیه بلوغ کلا رو اعصابمه هر روز استرس دارم اتفاقی بیوفته... اینم سینه هاش از همون اول تا الان درد نداشت ولی چون تپل نیست قطعا چربی نیست.