2777
2789

بچه ها استرس دارم😔 برام دعا کنین،دعا کنین بچم سالم باشه و زایمانم راحت توروخدا، نمیدونم چمه،نزدیک زایمانمه استرس دارم😔

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریلکس باش مثبت فکر کن عزیزم به این فکر کن ثمره 9ماه زحمت داره میاد تو بغلت، فقط بگو الحمدلله وراه برو 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من مطمعنم نی نی تو صحیح وسالم بغل میگیری فقط اونلحظه لطفی کن وبرامنم دعا کن خدا بهم نی نی بده

فدات بشم،چشم عزیزم حتما❤

به خودت استرس نده با خودت فکرای خوب کن که بزودی نی نی تو تو بغل میگیری 

دست خودم نیس😢،این روزای اخر همش استرس دارم

انشاءالله يه نى نى سالم و تپل مپل بدنيا ميارى همه اين ناراحتيا و استرسا تموم ميشه، هرچند كه تازه اول سختيهاست 😅😅😅

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
انشاءالله يه نى نى سالم و تپل مپل بدنيا ميارى همه اين ناراحتيا و استرسا تموم ميشه، هرچند كه تازه اول ...

انشاءالله عزیزم😍😍😍،خیلی برای دیدن دخترم ذوق دارم،وای دستای کوچولوشو بگیرم😢😍

ایا این از ضروریات بارداریه؟ ۶هفتمه دقیقا هرشب ساعت یک ونیم بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره تا بعد نماز صبح😔 . عزیزم من دلم روشنه بسلامتی و شادی زایمان میکنی ان شالله و نوزاد خوشگلتو میگیری بغلت

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
انشاءالله عزیزم😍😍😍،خیلی برای دیدن دخترم ذوق دارم،وای دستای کوچولوشو بگیرم😢😍

آخى عزيزم انشاءالله زايمان راحتى داشته باشى ❤️❤️❤️

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
ایا این از ضروریات بارداریه؟ ۶هفتمه دقیقا هرشب ساعت یک ونیم بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره تا بعد نماز ...

من از هفته ی ۷ تا الان که تو ۱۴ هستم همینطورم!! کلا شبا بیدارن! یجی تو مایه های جغد

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍