2789
عنوان

لطفا کمک

117 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . الان حدود یک ماهه زبون مادرم شدیدا میسوزه و خیلی اذیتش میکنه گاهی همه جای زبونش میسوزه گاهی یک گوشه از زبونش. دکتر رفتیم ولی تشخیص ندادن دلیلشو . زبونش کاملا سالم و بی عیبه و ورم و تغییر شکل نداره .خیلی هم دهانش خشک میشه و این یک ماهه مدام آب میخوره .کسی تا به حال این مشکلو داشته توی اقوامش؟ لطفا بهم بگید من واقعا دیگه نمیدونم چه دکتری ببرمش تا خوب بشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیابت داره خو

عزیزم ازمایش داد فقط کمی کلسترولش بالا بود سونو گرافی هم رفتیم فقط کبدش کمی چرب بود که دکتر گفت یکم پیاده روی کنه خوب میشه دندونپزشکی هم رفتیم دکتر مشکلی توی دهان و دندانش پیدا نکرد عطاری رفتیم بهمون عرق کاسنی داد اونو هم این یک ماهه استفاده کردیم جواب نداد . دکتر اعصاب رفتیم بهش دو جور قرص داد اونم جواب نداده بدتر شده که بهتر نشده😭

عزیزم ازمایش داد فقط کمی کلسترولش بالا بود سونو گرافی هم رفتیم فقط کبدش کمی چرب بود که دکتر گفت یکم ...

بازم برید ی آزمایشگاه دیگه آزمایش قند بده اینا علائم دیابته 

زیاد دسشویی میرع؟

عزیزم از عطاری بپرس شاید کمکی کنن

عزیزدلم فقط کلسترولش کمی توی ازمایش بالا بود . کبدش کمی چربه . کلی خنکی و عرق کاسنی بهش دادیم . هر دکتری بگی رفتیم ولی تشخیص نمیدن دلیلشو.خیلی اذیتش میکنه این سوزش

بازم برید ی آزمایشگاه دیگه آزمایش قند بده اینا علائم دیابته  زیاد دسشویی میرع؟

انقدر به خاطر زبونش اب میخوره که همش دستشویی میره . مادرم ۶۰ سالشه ده سال پیش هم یائسه شده . یعنی ممکنه ازمایشگاه اشتباه کرده باشه؟ 

عزیزدلم فقط کلسترولش کمی توی ازمایش بالا بود . کبدش کمی چربه . کلی خنکی و عرق کاسنی بهش دادیم . هر د ...

من بچه بودم بادمه دخترخالم همین مشکلو پیدا کرده بود سه چهار سالش بود دکترا تشخیص نمیدادن اما عطاری یه پودر داد سفید رنگ بود بهش دادن خوب شد

انقدر به خاطر زبونش اب میخوره که همش دستشویی میره . مادرم ۶۰ سالشه ده سال پیش هم یائسه شده . ی ...

بله اشتباه کرده شاید 

البته خدانکنه ولی اینا علائم دیابته عزیزم