2777
2789

سلام خانوما. این مسئله خیلی برام مهمه. من نزدیک دو ساله یه شرکت کار میکنم تو بخش مالیش هستم و حسابدارم. متاسفانه یا خوشبختانه آدم خونگرمی هستم و با همه زود میجوشم و همیشه خنده رو هستم. همکارام بهم میگن پرانرژی و مثبتی. معمولا از شوخیهای بچه های شرکت ناراحت نمیشم و تو بحثا همه رو به آرامش دعوت میکنم. جو محیط کارمم دوستانست، همکارا روابط خوبی دارن معمولا و فضا در کل شاده. از همون ماههای اول حس کردم رئیس بخشمون بهم نامحسوس توجه نشون میده اما اصلا به روی خودم نمیاوردم و خیلی عادی برخورد میکردم. ناگفته نمونه که ایشون متاهله.چند باری هم مورد کاری پیش اومد و باهام چت کرد و در نهایت یه روز بهم گفت نمیدونم چرا باتو راحتم. من همیشه شما خطابش میکنم اما آروم آروم اون بهم میگفت تو. تا اینکه خانومش زایمان کرد و بچش مشکل تنفسی داشت و اوضاع خوبی نداشت. همه همکارا بهش دلداری دادن و منم مثل بقیه.خیلی طولانی شد الان سریع بقیشو تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.