2777
2789
خرنوب بد مزس؟؟ اخه شوهرا یه ماه صبر نمیکنن واسه ماهایی ک فقط سه ماه از سالو کنارهمیم خیلی سخته یه ...

من نخوردم اما خیلیییی شنیدم تاثیر خوبی داره برای اقایون خیلی مفیده

عزیزم درسته اما وقتی بچه میخواین اول باید بدنتون قوی شه تا اون نطفه دگیره اونجوری فایده نداره

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه  فقط تقویت کن حسابی تا یک ماه مثلا رابطه نداشته باشین ب همسرت شیره خرنوب بده خودتم ت ...

اخه اهل اینجور چیرا خوردن نیستیم مخصوصا من ک عمرا...

شوهرمم ای زاویت و زینک میخوره. با چن تا امپول تستسترون 

من نخوردم اما خیلیییی شنیدم تاثیر خوبی داره برای اقایون خیلی مفیده عزیزم درسته اما وقتی بچه میخواین ...

البته من تا حالا ب شوهرم نگفتم بره ازمایش اسپرم بده

چون تنبلی تخمدان لعنتی من درمان نمیشه هرکاری میکنم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
اخه اهل اینجور چیرا خوردن نیستیم مخصوصا من ک عمرا... شوهرمم ای زاویت و زینک میخوره. با چن تا امپول ...

گاهی اوقات داروی گیاهی بهتر جوااب میده

انشالله زودتر صاحب دوتا دسته گل مثل عکس پروفایلت بشی

نمیدونم والا  اخه هی هزینه میکنم هیچی ب هیچی  یهو هزینشو آی یو ا کنم بهتر نیس؟

اره میتونی هزینه ای یو آی هم کنی چون حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هست و عوارض داروهاشم کمتره ولی برای آی وی اف یکم تامل کن،،  من خودم سنم بالاست پشیمون شدم چرا وقتمو تو مطب دکترا تلف کردم و یه راست نرفتم سر درمان اساسی چون همش دکترا میگفتن طبیعی باردار میشی، ولی خب سن شما مناسبه جا داره که روشهای دیگه ای بجز ای وی اف امتحان کنید

البته من تا حالا ب شوهرم نگفتم بره ازمایش اسپرم بده چون تنبلی تخمدان لعنتی من درمان نمیشه هرکاری می ...

کاش همسرتم ازمایش بده ک اگ دوطرفه بود 

هزینه نکنین یهو جمع کنین برایivf

بیچاره  شوهرم رفته مطالعه کرده فهمیده بعد. رابطه نباید. بلند بشم نمیذاره میگه بخواب تا بگیره

نمیفهمه من اصن تخمک ندارم

امشب دید بلند شدم همش ریخت کلی غصه خورد گفت وای حیف بود کاش دراز کشیده بودی و خدا میخواست و. میگرفت

اره میتونی هزینه ای یو آی هم کنی چون حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هست و عوارض داروهاشم کمتره ولی برای آی وی اف یک ...

شما با ای وی اف بچه دار شدین؟؟

بار اول گرفت؟؟

کاش همسرتم ازمایش بده ک اگ دوطرفه بود  هزینه نکنین یهو جمع کنین برایivf

روم نمیشه بهش بگم

فعلا از اینکه بهش نگفتم مشکل از منه حسابی خجالت زدم

اون فک میکنه هر زنی ک پریود میشه ینی از همه نظر سالمه