2777
2789
عنوان

مامانا بیایید لطفا

72 بازدید | 11 پست

چرا میگن شیر و لبنیات نخوری برا بچه ک شیر میخوره ضرر داره مستقیم میره تو شیرتون. من نمیخورم زیاد بچم5ماهشه هر قت میخورم کلا شکمش ب هم میریزه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال میگیره.؟ احتمالا آلرژی به پروتیین گاوی داره 

مثلا تا شب چند بار پی پی میکنه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
بخاطر پروتيين هاش كه قابل هضم نيست و دل درد ميگيره 

مرسی یعنی کلا نخورم دیگه تا الانم نمیخوردم

نه نخور بجاش قرص كلسيم بخور 

اها اونوقت تا کی دوسال؟

چند بارش مهمه  خوب بچه تو این سن تعداد دفعات دفعش بیشتره  

ن هر چی بزرگتر میشه کمتره میره رو وزنش دیگه

كم كم شروع كن مثلان ماست كم چرب پروبيوتيك بخور ببين باز دل درد ميشه يا كشك مثلان بخور كم بخور ولي سع ...

ممنون