2777
2789
عنوان

خونریزی بارداری

144 بازدید | 17 پست

سلام من یکروز مونده ب پریودیم بیبی چک گذاشتم مثبت شد،۳بار دیگه فردا و پسفرداش با مارک دیگه گذاشتم بازم مثبت شد.یکروز از موعد گذشت آز بتا دادم ۴۷ بود و گفت مثبته.بعد از ۵ روز افتادم ب لک و خونریزی..رفتم دکتر گفت صبر کن تا ی هفته اگ شدیدتر شد سقط میشه اگ نشد دوباره آز بتا بده و بیا.دارو و شیاف و..هم ننوشت،سونو هم نگرفت.هیچکار سنگینی ام انجام ندادم چیز خاصی نخوردم پریودیام منظم و ۲۸ روزه بود رحمم سالم بود.چرا داره میفته؟فکر کنم ۴ هفتمه😭

چه ربطی به افتادن داره 

شاید هماتوم  پشت جنین باشه 

شاید همینجوری باشه 

شاید خونریزی 

لانه گزینی باشه

شاید هم خارج رحم باشه 

اخر سر برو برا افتادن جنین 

انشالله جنین سالم باشه و سالمن دنیا بیاد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باید همینکارو کنم😔

اصلا تکون نخور از جات.

فقط برای دستشویی، اونم فرنگی استفاده کن تا فردا.

اگر تهرانی بهت دکتر خوب معرفی کنم اگر نه شهر خودت یه دکتر خوب برو.

البته خونریزی خیلی خطرناک هستش

خیلی ضدحال شد.آزمایش و بیبی مثبت..همه چی مثبت حالا وسط ذوق اینجور شد

عزیزم اگه بارداری اولته نگران نباش خیلی اتفاق میفته..برامنم افتاد..والانم باردارم

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
خوب عزیزم بخواب و تگون نخور اصلا نشاسته رو تو اب یخ حل کن بخور ....غذاهای گرم هم نخور ....استراحت مط ...

عزیزم اگه خدای نکرده پوچ باشه اصلا به استراحت نیست..خودبخود توا هفته های کم به خونریزی میفته..من بارداری اولم پوچ بود..

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
عزیزم اگه بارداری اولته نگران نباش خیلی اتفاق میفته..برامنم افتاد..والانم باردارم

امروز صبح دوتا لخته افتاد ک اولینبارم بود میدیدم،ببخش واضح میگم اما نصفش خون بود نصفش انگار پوست بود😔هیچ انگیزه ای واسه دکتر رفتن ندارم.میذارم همینجور دفع بشه تا ۴.۵ روز دیگ میرم چکاب ببینم رحمم پاک شده

امروز صبح دوتا لخته افتاد ک اولینبارم بود میدیدم،ببخش واضح میگم اما نصفش خون بود نصفش انگار پوست بود ...

ایشالله که بزودی زود مامان بشی..صلوات فرستادم سمتت