2777
2789
عنوان

شیرازیوی گل بیوین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 54 پست
دیدم پسندته‌ گفتم همیطو‌ برم جلو 

خوب کردی .همه هم ک رفتن  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عامو ولشون کن‌.ولی هستنا حال ندارن

حال که هیشکی حال نداره همه خسسسن حالا اگه بگی با خواهرشوهرم و جاریم دعوام شده یه ایلی میریزن داخل  نی نی سایتم همش شده خاله زنکی

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
حال که هیشکی حال نداره همه خسسسن حالا اگه بگی با خواهرشوهرم و جاریم دعوام شده یه ایلی میریزن داخل &n ...

آره بابا.ی تاپیک میخوای بزنی در مورد بیماری بچه ات باید بگی خیانت دیدم خواهر شوهرم کتکم زد و ......

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
آره بابا.ی تاپیک میخوای بزنی در مورد بیماری بچه ات باید بگی خیانت دیدم خواهر شوهرم کتکم زد و ......

خواهش میکنم عزیزمم😘 منم خیلی دوست دارم اینستامو پاک کنم😕

من بخاطر درسام هی حذف میکنم هی یچی لازمم میشه نصب میکنم😑دلم میخواد جدا شم کاملا ازش.اکانتم حذف کنم ولی واقعا یه فایده هایی برام داره که نمیشه کامل جدا شد ازش

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂
من بخاطر درسام هی حذف میکنم هی یچی لازمم میشه نصب میکنم😑دلم میخواد جدا شم کاملا ازش.اکانتم حذف کنم ...

نه بابا من هیچ استفاده و نفعی هم واسم نداره..

یه وقتایی هم ک اعصابم خورده حس مقایسه یکم قلقلکم میده😕😕😕😁😁

نه بابا من هیچ استفاده و نفعی هم واسم نداره.. یه وقتایی هم ک اعصابم خورده حس مقایسه یکم قلقلکم میده ...

وای من چند سال پیش زدم از دم انفالو کردم.فقط چیزای مفید گذاشتم و چند نفر بلاگر با وضعیت مالی متوسط خخخ

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂