2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون وابسته به خانوادش😔

262 بازدید | 9 پست

دوسال ازدواج کردم طبقه بالا پدرشوهرمینام همسرم و خانواده خیلی بهم وابسته طوری که شب‌و روز ما باید میرفتیم پایین من واقعا خسته میشدم میدیم شوهرم همه انرژی وقتش خانواده به من و زندگیمون اهمیت نمیده. ماترشوهرمم که همش دخالت و تصمیم گیری بود برا من .تو این دوسال سر این اعتقادات بی مورد بلا نموند سرم بیارن از خداشونو ما جدا شیم . الان چن وقته من نمیرم پیششون و سرستگینم همسرم فعلا نمیره پیش خانوادش چون حرفش شده. الان ناراحت غصه داره .من نمی‌دونم با این پسر ‌خانواده چه کنم خستم کردن چقدر استرس بکشم به خاطره زندگیم چقدر تحمل کنم 😔

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جدا شین یجا دیگه بگیرین.تامستقل نشین درست نمیشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

ازمن ب تو نصيحت فعلا بچه دار نشو اول ببين ميتوني كنار بياي با اين خانواده بعد بچه دار شو همييين چون خودمم با كل  عقايد و رفتار خانواده شو مشكل دارم خانواده بشدت وابسته اي هستن ،بچم نبود همچي تموم ميكردم

پسرم 👑سرم
ازمن ب تو نصيحت فعلا بچه دار نشو اول ببين ميتوني كنار بياي با اين خانواده بعد بچه دار شو همييين چون ...

حیف فقط همسرم دوس دارم وکزنه ازش جدا میشدم صرفا به خاطر خانوادش

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...