ب من که از روز زایمانم میگه بیا بریم برات طلا بخرم هنوز وقت نشده هرسری میگم بریم میگه خوب فردا بریم هنو فردا کی بیاد خدا داند بچم ۱ماهش شد هخخخ
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داغ داغ باید میگرفتی..😎 شوهر من قبل زایمان دستبند گرفت..اونم به خاطر اینکه طلاهامو فروخته بود عروس ...
اره عری م ماهم عقیقه کردیم هم قربونی و از همه مهمترجایی اینکه پدرشوهرم برای یدونه نوه پسریش قربونی کنه گوشتاشم گرفت بین خودشون پخش کردخداشاهده دریغ از ی تیکه گوشتش ک ب خودم بدن چگرشم خودشون خوردن پولش و ما دادیم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
خرج خود بیمارستانا انقدر زیاده که نمیشه توقع کرد..سخت نگیر اگر دستش خالیه..
اگه نداشت دلم نمیسوخت خواهر
این چیزها رو برای خودتون دغدغه نکنید که نشد تلخ نشه اوقاتتون، مهمترین چیز زایمان راحت و بی خطر و سلا ...
ای واای متاسفم عزیزم
آره بابا منم اگه چیزی گفتم به شوخی بود اصلا ناراحت نشدم شوهرم چیزی برام نگرفت به جاش خدا دوتا هدیه ب ...
منم پسرمو میبینم میگم خدایا شکرت
هيچي نميخره احتمالا تاريخ زايمانم با تولدم يكي ميشه جلوجلو گفته توقع نداشته باش😏😏😏 حالا اونروز ...
یاخدااامن بودم جرش میدادم تو جمع