2777
2789
عنوان

هدیه ای شوهرتون بخاطر زایمان داد چی بوو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 57 پست
احتمالا زهرمار  بعد یک نیم سال حامله شدم ی شاخخه گل از کوچه هم نچید بیاره چه برسه بخره برا زای ...

خرج خود بیمارستانا انقدر زیاده که نمیشه توقع کرد..سخت نگیر اگر دستش خالیه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ داغ باید میگرفتی..😎 شوهر من قبل زایمان دستبند گرفت..اونم به خاطر اینکه طلاهامو فروخته بود عروس ...

اره عری م ماهم عقیقه کردیم هم قربونی و از همه مهمترجایی اینکه پدرشوهرم برای یدونه نوه پسریش قربونی کنه گوشتاشم گرفت بین خودشون پخش کردخداشاهده دریغ از ی تیکه گوشتش ک ب خودم بدن چگرشم خودشون خوردن پولش و ما دادیم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
خرج خود بیمارستانا انقدر زیاده که نمیشه توقع کرد..سخت نگیر اگر دستش خالیه..

اگه نداشت دلم نمیسوخت خواهر

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
این چیزها رو برای خودتون دغدغه نکنید که نشد تلخ نشه اوقاتتون، مهمترین چیز زایمان راحت و بی خطر و سلا ...

آره بابا منم اگه چیزی گفتم به شوخی بود اصلا ناراحت نشدم شوهرم چیزی برام نگرفت به جاش خدا دوتا هدیه بزرگتر بهم داده😊

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
این چیزها رو برای خودتون دغدغه نکنید که نشد تلخ نشه اوقاتتون، مهمترین چیز زایمان راحت و بی خطر و سلا ...

ای واای متاسفم عزیزم

هيچي نميخره

احتمالا تاريخ زايمانم با تولدم يكي ميشه

جلوجلو گفته توقع نداشته باش😏😏😏

حالا اونروز مادرش گفت خواهرت النگوش كوچيك شده گفت يه مدت ديگه بهت پول ميدم عوضش كني براش😏😏😏

آره بابا منم اگه چیزی گفتم به شوخی بود اصلا ناراحت نشدم شوهرم چیزی برام نگرفت به جاش خدا دوتا هدیه ب ...

منم پسرمو میبینم میگم خدایا شکرت

هيچي نميخره احتمالا تاريخ زايمانم با تولدم يكي ميشه جلوجلو گفته توقع نداشته باش😏😏😏 حالا اونروز ...

یاخدااامن بودم جرش میدادم تو جمع

منم پسرمو میبینم میگم خدایا شکرت

واقعا ارزشش از هرچیز دیگه ای بیشتره همین الان پسرم گلاب به روت میخواست بره دستشویی اومد منو بوس کرد گفت مامان دوست دارم بعد رفت به کارش برسه😅😅😁😁

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃