2777
2789
عنوان

رژیم گوشنگی😪☹

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میتونم    همش غذاهای خوشمزه میاد جلو چشمم توویخچال هی میزنه به سرم بخورم

به جاش اندام خوشگل لباسایی که عید قراره بخری و بپوشی فکر کن چرا نمیری تاپیک بامداد خمار کمکت میکنن

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

اول از همه کالری شماری کن ( ی ترازو دیجیتال میخری، نرم افزار کرفس رو دانلود میکنی، قبل از اینکه بخوری همه چی رو وزن میکنی و کالریهاشو میشماری) 

دوم، من وقتی ضعف میکردم حتما باید غذا میخوردم، بادمجون و گوجه کباب میکردم با سیر میخوردم کلی هم کیف میداد، بعد ک یواش یواش عادت کردی موقعی که ضعف میکنی میتونی یکی دوتا خرما بخوری، کشمش بخوری، بیسکوییت ساقه طلایی روزی دوتا بخور. سیب خیییلی خوبه

سوم: حتما رژیمت همراه ورزش باشه. هم زود نتیجه میگیری. هم فقط و فقط چربیهات آب میشن‌. اگه فقط رژیم بگیری ماهیچه هات هم میسوزن و نتیجه اش بدن درد و ضعف عضلانی و ریزش مو ‌و  خیلی مریضیهای دیگه میشه. بهترین ورزش هم پیاده روی اصووولی هست‌.

چهارم: روغن رو کلا خذف کن، و ب جاش گردو و بادوم بخور.

شکر و قند رو حذف کن و ب جاش عسل جایگزین کن

منم رژیم خودسرگرفتم‌ گرسنگی داشتم ضعیف میشه بد نت 

من ی دوره دوماهه ازخانم ساداتی گرفتم سالم خوری بدون گرسنگی اشتها من کم‌شد ورزش درمنزل هم واسم نوشت چون وقت باشگاه نداشتم مطابق سفره بود راحت بود دوماهه ۱۲کیلو کم کردم کارشون خیلی خوبه ایدی تل گرامشون دارم واسه مشاورهPPPPP_e@هرروزم پیگیر م بود دوماهه کلا ۹۰گرفت وزنمم خداروشکر ثابت شده یبارهزینه کنی خیلی بهتره امیدوارم  به کارت بیاد

اول از همه کالری شماری کن ( ی ترازو دیجیتال میخری، نرم افزار کرفس رو دانلود میکنی، قبل از اینکه بخور ...

مرسی عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی چشم حتما انشالله که بتونم.بعد ببخشید بادمجون با گوجه کباب میکردین با نون میخوردین یا بدون نون

مرسی عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی چشم حتما انشالله که بتونم.بعد ببخشید بادمجون با گوجه کباب میکردین ...

خواهس میکنم بدون نون میخوردم. اونقد کیف میداد

من وزنم ۷۲ بود شدم ۵۷ کیلو توی ۵ ماه. برای عروسیم لاغر کردم. بعدش که باردار شدم وزن‌م رفت بالا  الان با اجازتون ۷۵ کیلو ام. منم میخوام همت کنم با ورزس و رژیم لاغر کنم

البته چون شیر میدم نباید زباد سخت بگیرم

خواهس میکنم بدون نون میخوردم. اونقد کیف میداد من وزنم ۷۲ بود شدم ۵۷ کیلو توی ۵ ماه. برای عروسیم لاغ ...

من قبل حامله گیم ۵۷ تا بودم بعد حاملگی شدم ۷۲.۷۳.الان دلم میخاد لاغر کنم بشم همون ۵۷ تا.وای خوشبحالت شما دکتر رفتی رژیم‌گرفای

خواهس میکنم بدون نون میخوردم. اونقد کیف میداد من وزنم ۷۲ بود شدم ۵۷ کیلو توی ۵ ماه. برای عروسیم لاغ ...

بعدم این خیلی خوب بوده که وزنتون اوردین پایین دیگه حامله شدین اضاف هم کردین رسیدین به وزن قبل رژیمتون همون هفتادو خوردی وگرنه اگ وزن قدیمیت بودی الان با حاملکیت میرفتی رو ۸۵.۹۰