2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید من وسواس رو؟

687 بازدید | 9 پست

بچه ها من وسواسی هستم کلا ادم وسواسیم و چون تیرویید داشتم سونو دادم خداروشکر مشکل خاصی نبود جز غده لنفاوی کنار تیرویید  که یکم متورم شده دیده شد تیروییدم التهاب داره گفت ماه دیگه فقط یه سونو بده سونوگراف رفتم پیش فوق تخصص غدد اون انگار اصلا براش همم نبود گفتم چی کار کنم گفت یه ۳ یا ۴ ماه دیگه یه سونو بده این غدد لنفاوی رو همه دارن البته بگم من تیروییدم التهاب داره به خاطر هاشیموتو بهم گفت یه ویروسی چیزی توی بدنتت هست گفتم نمونه برداری کن گفت این زده خوشخیم برو بعدا اگه چیز بدی دیدم اون موقع من همون هفته باز رفتم سونو ازم پرسید. واسه چی اومدی سونو قبلیم نشونش دادم خندید گفت تو گردن هر کی من سونو میکنم از اینا هست تا زمانی شکلش نرماله مشکلی نیست و توی سونو زده بود چند تا لنف نود خوشخیم ری اکتیو  بهم گفت همه چی خوبه حتی پیشنهاد نداده بود دوباره سونو بدم میگم نکنه چون اون سونو قبلی گفت ماه دیگه سونو بده این نگفته من دقیقا ۸ روز بعد از سونو اولم دچار عفونت گلو شدم انگار یه نوع ویروس بود ابریزس بینی نداشتم اما عفونت گلو داشتم حالا یه سوال دارم نظرتون چیه من از فکر سرطان بیام بیرون و این قضیه رو فراموش کنم یا باز زوم کنم روش هی برم دکتر وسواسم خیلی زیاده نمیدونم فراموش کنم موضوع رو یا نه راهنماییم کنید

وای خدا چقدر زیاد نوشتی 

آخر هم نفهمیدم وسواس داری  تیرویید داری  یا وسواس بیماری داری!!!!

خلاصه تر بگو بدوم مطالب جزیی پزشکی!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
وای خدا چقدر زیاد نوشتی  آخر هم نفهمیدم وسواس داری  تیرویید داری  یا وسواس بیماری دا ...

وسواس مریضی دارم اما واقعی تیرویید دارم تیروییدمم التهاب داره. یه غده لنفاویم برزگ شده بود ا اطراف تیرویید و خوشخیم هست بعد دکتر گفت احتمالا ویروس چیزیه ۸ روز بعدش گلوم عفونت کرد ولی من ترس از سرطان دارم نمیدونم بیخیال این موضوع شم یا نه باز برم سونو این چیزا فراموشش کنم یا تو فکرش باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس مریضی دارم اما واقعی تیرویید دارم تیروییدمم التهاب داره. یه غده لنفاویم برزگ شده بود ا&n ...

برای وسواست اول برو روانپزشک خیلی خیلی بهتر می شی 

منم گاهی اوقات که وسواس فکریم شروع می شه می رم دوباره دارو درمانی

اصلا از دو تا متنی که نوشتی کامل مشخصه که وسواس بیماری داری که انقدر همه جزییات بیماری تو ذهنت می مونه و برات مهمه!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
برای وسواست اول برو روانپزشک خیلی خیلی بهتر می شی  منم گاهی اوقات که وسواس فکریم شروع می شه می ...

اره دقیقا امروز حتی استاد دانشگام یه سوال پرسید جواب دادم گفت واقعا خوبه که انقدر میدونی قضیه درسو اما خیلی موشکافی میکنی انگار کوانتوم هست خیلی تو‌ جزییات میری کلیات رو نمیبینی ولی واقعا دست خودم نیست میگم اگه فراموش کنم این مریضی رو‌ شاید در حق خودم ظلم کردم

اره دقیقا امروز حتی استاد دانشگام یه سوال پرسید جواب دادم گفت واقعا خوبه که انقدر میدونی قضیه درسو ا ...

دقیقا وسواس طوریه اگه تو درس بیافته خوبه ولی امان از روزی که تو چیزهای بی خودی مثل بیماری یا خاطرات بد گذشته بیافته آدم داغون می کنه!!

متاهلی یا مجرد؟  بچه نداری؟

دقیقا وسواس طوریه اگه تو درس بیافته خوبه ولی امان از روزی که تو چیزهای بی خودی مثل بیماری یا خاطرات ...

من مجردم ۲۰ سالمه دانشجو هستم وسواس خودبیمار انگار فوق شدید دارم اصلا الان فک میکنم یه چیزیم کمه فکر میکنم الان‌ چون غده لنفاویم بزرگ شده سرطان دارم

من مجردم ۲۰ سالمه دانشجو هستم وسواس خودبیمار انگار فوق شدید دارم اصلا الان فک میکنم یه چیزیم کمه فکر ...

منم داروی آسنترا و پروپرانول مصرف می کردم خوب بود 

آسنترا مخصوص وسواسه   انگار ذهن بعد یه مدت آروم آروم می کرد!

اگه می تونی برای کاهش استرست یه برنامه بزار   چون استرسه که افکار وسواسی فعال می کنه!

مثلا روزانه یک ساعت برو تو پارک بدو   کلی از انرژی های منفی ات تخلیه می شه و ذهنت آروم می شه!

منم داروی آسنترا و پروپرانول مصرف می کردم خوب بود  آسنترا مخصوص وسواسه   انگار ذهن بعد یه ...

فعلا یه گیجی دارم سونو اولیم زده ماه دیگه چک شه دکترم میگه ۳ یا ۴ ماه دیگه سونوگرافی جدیدم هیچ نزده که چکش کنم یا نه گفت برو خندید بهم نمیدونم الان چی کار کنم خودم میگم فراموشش کنم  چک کنم نکنم  همش فکر

فعلا یه گیجی دارم سونو اولیم زده ماه دیگه چک شه دکترم میگه ۳ یا ۴ ماه دیگه سونوگرافی جدیدم هیچ نزده ...

برو دکتر روانپزشک حتما 

اینجوری زندگیت به مرور نابود می شه!