سلام بچم صورت اگزما داره با یکم رو سینه و شکمش بردمش دکتر پوست پماد ساختگی داد گفت تا دوسالگی میره پمادم میزنم میره نمیزنم میاد ..لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماااییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پماد بتامتازون و آ د رو با هم قاطی کن،آد رو دو برابر بتامتازون بریز،هفته اول روزی سه بار ،هفته دوم روزی دو بار،هفته سوم روزی یک بار،واسه پسر من تو سه روز خوب شد البته
❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
سعی کن صورتشو همش وازلین اطفال بزنی که بدون بو هست ...لباساشو هم نخی باشن بهتر هست ... .....تشک و بالشت هم سعی کن از پشم نباشه ...من دخترمو اول دلایلی که باعث شده بود اگزما بزنه رو پیدا کردم بعد داروهاشم استفاده کردم خوب شد من حموم رفتنشو کم کردم بعد حموم حتما وازلین میزدم به صورتش شامپو و صابون عوض کردم تشکشم از پشم بود عوض کردم پنبه ای خریدم