2777
2789
عنوان

اگزمااا صورت نوزاااد خیلیییی نگرانم با تجربه هاااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد بتامتازون و آ د رو با هم قاطی کن،آد رو دو برابر بتامتازون بریز،هفته اول روزی سه بار ،هفته دوم روزی دو بار،هفته سوم روزی یک بار،واسه پسر من تو سه روز خوب شد البته

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
شما عزیزم شیرت صاف نیس هر روز یبار کلپوره شاتره دم کن بخور تلخه ولی بخور صاف میشه تندی ونمک فلفل ک ...

اگزما یعنی اینجوری بوجود میاد؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
چرا دارمشون میتونم عکسش بذارم ولی چون. کورتون داره صلاح اینه که پزشک تجویز. کنه بازم خود دانی

لطف کن برام بذار عزیزم ممنونت میشم شب و روز خواب ندارم

پماد بتامتازون و آ د رو با هم قاطی کن،آد رو دو برابر بتامتازون بریز،هفته اول روزی سه بار ،هفته دوم ر ...

دیگر نرگشت؟؟؟

پماد بتامتازون و آ د رو با هم قاطی کن،آد رو دو برابر بتامتازون بریز،هفته اول روزی سه بار ،هفته دوم ر ...

درصد بتامتازون فرقی نداره؟؟؟

دیگر نرگشت؟؟؟

نه عزیزم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
درصد بتامتازون فرقی نداره؟؟؟

چرا عزیزم،1 درصد باشه

سعی کن صورتشو همش وازلین اطفال بزنی که بدون بو هست ...لباساشو هم نخی باشن بهتر هست ...  .....تشک و بالشت هم سعی کن از پشم نباشه ...من دخترمو اول دلایلی که باعث شده بود اگزما بزنه رو پیدا کردم بعد داروهاشم استفاده کردم خوب شد من حموم رفتنشو کم کردم بعد حموم حتما وازلین میزدم به صورتش شامپو و صابون عوض کردم تشکشم از پشم بود عوض کردم پنبه ای خریدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما عزیزم شیرت صاف نیس هر روز یبار کلپوره شاتره دم کن بخور تلخه ولی بخور صاف میشه تندی ونمک فلفل ک ...

اون مال وقتی هست که بچه زردی داره شاید صورتش دونه بزنه یا قرمز بشه  اگزما یه بیماری پوستی هست که بیشتر عاملش خشکی پوست یا ژنتیکی و.... هست 

پسر داداش من داشت پشت پلکش و وسط ابروش رفت الان نزدیک دوسالشه هیج دارویی هم نزد

دختر منم ماه پیشونی هست دکتر بهم گفت میره یه لکه قرمز وسط پیشونیش و یک کوچلو سر بینیش الانه یکم کم رنگ شده فقط تو افتاب هست قرمز میشه ناجور