2777
2789

سلام بچم صورت اگزما داره با یکم رو سینه و شکمش بردمش دکتر پوست پماد ساختگی داد گفت تا دوسالگی میره پمادم میزنم میره نمیزنم میاد ..لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماااییم کنید

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اگزما داشت طفلی تمام صورتش جوش قرمز زده بود. و. ملتهب بود بردم دکتر دو تا پماد. داد. دو سه ...

اسم پمادا یادت نیست؟؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

اگزما در کودکان زیر 2سال حساسیت هستش و با یه پرهیز غذایی حل میشه ببرش پیش به فوق تخصص آلرژی اطفال من دکتر موحدی رو توی سعدت آباده پیشنهاد میکنم اگزما در کودکان زیر 2سال به پوست ربط نداره آلرژی اکثرا تا 3خوب میشه بعضیاش مثل سفید تخم مرغ و گلوتن 7سال سریع پیگیر باش اگه درمان نکنی سن بهبودش میره بالا

اره دختره واقعاا شیر خودم تاثیر داره؟؟؟زبره پوسته پوسته و قرمز

زن داداش من زد خوب شد، شیر دختر سرده خوب میکنه، حتی اگه تو پوشکش بسوزه،بوسشم نزار بکنن

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕