2777
2789
عنوان

برگ سنای مکی و داروی جامع امام رضا.دوستانی ک سنگ کیسه صفرا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 23939 بازدید | 78 پست
بمن فقط یه دوره ۱۵روزه داده بود هر سه روز یکبار

برگ سنا برای سنگ‌صفرا جواب داد؟

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگ سنا مسهل و برای یبوسته 

من نمیدونم چرا برای سنگ صفرا دادن 

اصلا ماده دارویی که تو این گیاهه برای یبوسته 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
برگ سنا مسهل و برای یبوسته  من نمیدونم چرا برای سنگ صفرا دادن  اصلا ماده دارویی که تو ای ...

من هم حرف شما رو قبول دارم 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 
والا خوردم هنوز سنو نرفتم خواستم بدونم کسی خورده جواب گرفته یا نه البته همراه یه دارو ک خییییلی تلخ ...

چی بگم انشالله که جواب بده و خوب باشه ولی باز با یک‌متخصص مشورت کنید به نظر من یک‌متخصص طب سنتی لظفا

میدونم عزیزم ولی چقد انرژی منفی هستی شما

عزیز من...بخدا پایه علمی نداره.هیچکدوم از ائمه بزرگوار ما دوز بتدی نکردن برای بیماری ها...مطمئنا بدن هرشخص فرق داره...ممکنه طب نوینو قبول نداشته باشی قبول...ولی برو پیش متخصص طب سنتی..متخصص نه عطاری..متخصصی که پزشکه و تخصص طب سنتی داره..اون درست راهنماییت میکنه ن مبانی بی اساس طب اسلامی