من نارحت نشدم حرفی که خودم همیشه میزنم آدمها رو نباید کمراه کرد واقعا حرکتم خوب نبود
مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی روکه میشناسید درد کمرو گردن و پا داره پیشنهاد بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفت دارو نداره اره لاپرا گف انجام میدم ولی کل کیسه رو درمیاره
عزیزم اصلا اینکار ونکن زیاد بگرد و ... تا بتونی راهی پیدا کنی که کیسه صفرا رودر نیارن
مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی روکه میشناسید درد کمرو گردن و پا داره پیشنهاد بدین
من نارحت نشدم حرفی که خودم همیشه میزنم آدمها رو نباید کمراه کرد واقعا حرکتم خوب نبود
نه خانوم گل من منظوری ندارم ناراحت میشم میبینم همه ما ایرانیا تا یک حرفی میبینیم باور میکنیم بدون دلیل علمی...از این ناراحتم اگر حرفی ردم ک ناراحت شدین ببخشید واقعا منظوری نداشتم
دوستان من اینجا و از این فرصت استفاده میکنم و یک پماد ضد درد رو برای شما معرفی میکنم البته من فروشنده نیستم ولی خودک برای مامانم خریدم خیلی راضی هست و خودم هم از اینکه دادم میلینم درد گردن مامانم تکسکین یافته خوشحالم و از خوشحایم اینو معرفی میکنم پماد پینکیلر مال کشور ترکیه هست خیلی عالیه داخل سایتش هم دیدم خیلی از نفرات راضی هستند اگه کسی رومیشناسید که درد داره حتما معرفی کنید ثواب داره بخدا بوی ویکس همداره یکذره
من از کانال جم خریدم قیمتش 79 هزار تومان بود دوناه پیش خریدم الان هم داره تموم میشه و یکی از دوستام هم سپرده ولی هر چی دنبالش میگردم دیگه تبلیغش و نمی بینم باید پیامک ها رونگاه کنم ببینم شماره تلفنشون مونده؟