2777
2789

۵۰ سال دیگه اگه زنده بودم دوس دارم یه خونه ویلایی حیاط دار داشته باشم یه چنتا درخت و گلم داشته باشه،دوس دارم با شوهرم ب اندازه هم عمر کنیم تنهایی رو تو پیری دوس ندارم،اونقدیم پول داشته باشم ک حداقلش برا دارو درمانو خورد و خوراک باعث زحمت بچه هام نباشم،یجورایی بچه هام از نظر روانی خیالشون از پدرو مادرشون راحت باشه،ی پیرزن دنیا دیده با تجربه باشم وابسته نباشم و هی التماس بچه هام کنم چرا نمیاین بم سر بزنین بزارم خودشون با شوق بیان پیشم،دیگه تو اون سن حوصله غذا درس کردن و تمیز کردن خونه ندارم یکیو میگیرم کارای خونه رو برام انجام میده

...

پنجاه ساله دیگه من یه پیرزن ۹۰ ساله هستم که زیر خاک خوابیدم و روی مزارم نوشتن مادرم! پسر ۵۴ ساله من احتمالا با بچه هاش گاهی بر سر مزارم میاد و من از اون بالا کنار مادر عزیزم به روش لبخند میزنم و سعی میکنم به قلبش القا کنم بخاطرم ناراحت نباشه چون من الان کنار مادر خودم شادم و برای پسر عزیزم زندگی شادی رو آرزو میکنم😇

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنجاه ساله دیگه من یه پیرزن ۹۰ ساله هستم که زیر خاک خوابیدم و روی مزارم نوشتن مادرم! پسر ۵۴ ساله من ...

😍

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
متاسفانه در خاک. ۳۵ سالمه😅

منم ۳۵ ساله هستم

اومدم بگم قبرستان دیدم شما نوشتی

ماشالله امید به زندگی تو دهه شصت ها موج میزنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
منم ۳۵ ساله هستم اومدم بگم قبرستان دیدم شما نوشتی ماشالله امید به زندگی تو دهه شصت ها موج میزنه

اتفاقا من ادم شادی هستمااا ولی اخه دیگه ۸۵ م بعیده ادم بمونه😅 بامید خدا که ما سرو مر و گنده ایم😁😘

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏