الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من امشب نوبت گرفتم برای پسرم دکترغلامپور درمانگاه رضوان اگه پستم دیدی میشه تجربیات بهم بگی؟ کد ...
عزیزم من ترجیح دادم یه متخصص پسرم رو ختنه کنه. دکتر غلامپور پزشک عمومی هستن. بردم دکتر محسن عندلیب 450 تومان هزینم شد ولی خب راضی بودم. شنیدم تو درمانگاه اصلا مهلت نمیدن ک بچه بی حس بشه. تا بی حسی رو میزنن فوری ختنه میکنن چون شلوغه.
دکتر غلامپور خیلی خیلی دکتر بدی هست ، لطفا اشتباه ما رو تکرار نکنید ، اصلا اجازه نمیده بچه بی حس بشه شروع میکنه ، هیچ وقت حلالش نمیکنم خیلی هم بد کار کرد و الان نیاز به ختنه دوباره داره😔😔
سلام ختنه بچه پیش غلامپور رفتید؟ چطور بود؟ بچه همون لحظه گریه میکرد و درد میکشید؟؟ یک خانمی گفت تا ب ...
آره درست میگن. توی درمانگاه چون شلوغه اصلا صبر نمیکنن ک بچه بی حس بشه. منم بخاطر همین پیش غلامپور نبردمش. سه برابر هزینه کردم اما هم بچم درد نکشید هم اصولی ختنه شد.