2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من امشب نوبت گرفتم برای پسرم دکترغلامپور درمانگاه رضوان اگه پستم دیدی میشه تجربیات بهم بگی؟ کد ...

عزیزم من ترجیح دادم یه متخصص پسرم رو ختنه کنه. دکتر غلامپور پزشک عمومی هستن. بردم دکتر محسن عندلیب 450 تومان هزینم شد ولی خب راضی بودم. شنیدم تو درمانگاه اصلا مهلت نمیدن ک بچه بی حس بشه. تا بی حسی رو میزنن فوری ختنه میکنن چون شلوغه.

مرسی عزیزم لطف کردی. واسه یکشنبه وقت گرفتم از دکتر غلامپور درمانگاه رضوان. خدا کنه زیاد اذیت نشه. از ...

سلام ختنه بچه پیش غلامپور رفتید؟ چطور بود؟ بچه همون لحظه گریه میکرد و درد میکشید؟؟ یک خانمی گفت تا بی حسی زده شروع کزده بچه م هلاک شده

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

اها حالا خوندم..رفتی پیش عندلیب..مهلت داد واسه بی حسی؟ چند دقیقه؟

غلامپور پرسیدم میگفت تا بی حسی بزنی بی حس میشه!!! این هفته میخوام ببرم ولی هنوز نمیدونم کجا😢😢

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
اها حالا خوندم..رفتی پیش عندلیب..مهلت داد واسه بی حسی؟ چند دقیقه؟ غلامپور پرسیدم میگفت تا بی حسی بز ...

10،15 دقیقه صبر کردن بعد کار رو شروع کردن. من راضی بودم حین کار پسرم اصلا متوجه هیچی نشد. فقط اولین ادرارش گریه کرد. روز سوم هم حلقش افتاد

سلام ختنه بچه پیش غلامپور رفتید؟ چطور بود؟ بچه همون لحظه گریه میکرد و درد میکشید؟؟ یک خانمی گفت تا ب ...

آره درست میگن. توی درمانگاه چون شلوغه اصلا صبر نمیکنن ک بچه بی حس بشه. منم بخاطر همین پیش غلامپور نبردمش. سه برابر هزینه کردم اما هم بچم درد نکشید هم اصولی ختنه شد.

آره درست میگن. توی درمانگاه چون شلوغه اصلا صبر نمیکنن ک بچه بی حس بشه. منم بخاطر همین پیش غلامپور نب ...

خداروشکر افرین..از هرکی میپرسم میگه بردم غلامپور ولی تو نبر..بچه م هلاک شد😔

عندلیب زنگ زدم گفتن رفته خارج

فعلا ول کردم تا یک دکتر خوب پیدا بشه

خداروشکر افرین..از هرکی میپرسم میگه بردم غلامپور ولی تو نبر..بچه م هلاک شد😔 عندلیب زنگ زدم گفتن رف ...

نه نذار زیاد دیر بشه هرچی بزرگتر بشه بیشتر تو ذهنش میمونه. متخصص مجاری ادراری خوب زیاده تو سایت نوبت سرچ کن