غریبه۷۴ مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان درمان لک.جوش.جای جوش بیان خلاصتون کنم💃🏻💃🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 31 پست بچه ها اینایی که میگم معجزه میکنه با کمترین هزینه کمترین زمان صورتتون مثل صورت یه نوزاد میشه😍 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1398/07/06 | 16:41 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 این صابون عالیه هم روشن کنندس هم زد جوش صابون لرویا؟به عطاری بگم سفید اب کف میخوام؟چرا تاحالا نشنیدم! (✷‿✷)
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 صابون لرویا؟ به عطاری بگم سفید اب کف میخوام؟چرا تاحالا نشنیدم! اره بگو همشون دارن رنگشم سفیده پودره روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 اره بخدا من خودم استفاده کردم عالیه به چند نفرم گفتن اونا هم خخخخیییلللیی راضی بودن منم استفاده میکنم اگه خوب بود از همینجا یه ماچ به کلت میکنم😘 (✷‿✷)
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 صابون؟؟؟ صابون ک پوست را داغون میکنه دوسال دیگه تاپیک میزنی پوستم افتاده شده چکار کنم سفید اب کف هم ... صابونو تا زمانی استفاده میکنی که مشکلت بر طرف بشه سفیداب کف برا لک عالیه روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 منم استفاده میکنم اگه خوب بود از همینجا یه ماچ به کلت میکنم😘 امکان نداره جواب نده روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 اره بگو همشون دارن رنگشم سفیده پودره اگه اشتباه نفهمیده باشم میگی صبح یه بار با صابون صورتمو بشورم بعد همونجور که خیسه این پودرو بزنم تا شب بمونه رو صورتم بعد شب یه بار دیگه صابون بزنم اینبار پماد زینک بزنم تا صبح بمونه.درسته؟ (✷‿✷)
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 صابونو تا زمانی استفاده میکنی که مشکلت بر طرف بشه سفیداب کف برا لک عالیه بله بعدش ک مشکل بر طرف شد منتظر افتادگی و شل شدن پوستت باش phصابون بالاست همه دکترهای زیبایی رد کردن و مخالف صددرصد هستند شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 قرص آسپیرین له کنید با آب خمیرش کنید بذارید روش پماد سوختگی هم خوبه من اسپرینم امتحان کردم جواب نداد روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 بله بعدش ک مشکل بر طرف شد منتظر افتادگی و شل شدن پوستت باش phصابون بالاست همه دکترهای زیبایی رد کردن ... خب اگه قبول نداری میتونی استفاده نکنی عزیزم🌹 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 اگه اشتباه نفهمیده باشم میگی صبح یه بار با صابون صورتمو بشورم بعد همونجور که خیسه این پودرو بزنم تا ... اره عزیزم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 خب اگه قبول نداری میتونی استفاده نکنی عزیزم🌹 من ک استفاده نمیکنم گفتم ک خدای نکرده پوستت را خراب نکنی 😘 شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 من ک استفاده نمیکنم گفتم ک خدای نکرده پوستت را خراب نکنی 😘 متوجه شدم که نیت بدی نداری گلم بازم مرسی که نظر دادی روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 متوجه شدم که نیت بدی نداری گلم بازم مرسی که نظر دادی ببخشید دخالت کردم البته❤ چون دارم کارهای پوست انجام میدم گفتم شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 ببخشید دخالت کردم البته❤ چون دارم کارهای پوست انجام میدم گفتم عزززیززمی😘موفق باشی😍🌹 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞