2777
2789
عنوان

درمان لک.جوش.جای جوش بیان خلاصتون کنم💃🏻💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 31 پست
صابون لرویا؟ به عطاری بگم سفید اب کف میخوام؟چرا تاحالا نشنیدم!

اره بگو همشون دارن رنگشم سفیده پودره

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صابون؟؟؟ صابون ک پوست را داغون میکنه دوسال دیگه تاپیک میزنی پوستم افتاده شده چکار کنم سفید اب کف هم ...

صابونو تا زمانی استفاده میکنی که مشکلت بر طرف بشه سفیداب کف برا لک عالیه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
منم استفاده میکنم اگه خوب بود از همینجا یه ماچ به کلت میکنم😘

امکان نداره جواب نده 

اره بگو همشون دارن رنگشم سفیده پودره

اگه اشتباه نفهمیده باشم میگی صبح یه بار با صابون صورتمو بشورم بعد همونجور که خیسه این پودرو بزنم تا شب بمونه رو صورتم بعد شب یه بار دیگه صابون بزنم اینبار پماد زینک بزنم تا صبح بمونه.درسته؟

⁦(✷‿✷)⁩
صابونو تا زمانی استفاده میکنی که مشکلت بر طرف بشه سفیداب کف برا لک عالیه

بله بعدش ک مشکل بر طرف شد منتظر افتادگی و شل شدن پوستت باش phصابون بالاست همه دکترهای زیبایی رد کردن و مخالف صددرصد هستند

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
قرص آسپیرین له کنید با آب خمیرش کنید بذارید روش  پماد سوختگی هم خوبه

من اسپرینم امتحان کردم جواب نداد

بله بعدش ک مشکل بر طرف شد منتظر افتادگی و شل شدن پوستت باش phصابون بالاست همه دکترهای زیبایی رد کردن ...

خب اگه قبول نداری میتونی استفاده نکنی عزیزم🌹

اگه اشتباه نفهمیده باشم میگی صبح یه بار با صابون صورتمو بشورم بعد همونجور که خیسه این پودرو بزنم تا ...

اره عزیزم

من ک استفاده نمیکنم گفتم ک خدای نکرده پوستت را خراب نکنی 😘

متوجه شدم که نیت بدی نداری گلم بازم مرسی که نظر دادی

ببخشید دخالت کردم البته❤ چون دارم کارهای پوست انجام میدم گفتم

عزززیززمی😘موفق باشی😍🌹