2777
2789
عنوان

موهای خیلی چرب...دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 32 پست
کبدت چربه  منم همینجوری ام ،الان تصمیم گرفتم تغذیه ام رو درست کنم ،توی شامپو یک سومش رو سرکه ب ...

وای  عزیزم نگو‌. همه که کبد چرب دلیل چربی مو و پوستشون نیس. الان طفلک میترسه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کبدت چربه  منم همینجوری ام ،الان تصمیم گرفتم تغذیه ام رو درست کنم ،توی شامپو یک سومش رو سرکه ب ...

همیشه مربوط به کبد چرب نیست

من کلا نوع پوستم چربه

آزمایشم دادم و مشکلی نبوده فقط زمستونا که پوستم یکم دیرتر چرب میشه موهامم دیرتر چرب میشه

برای موهای چربم استفاده میکنن من اینجا دیدم استفاده میکنن جواب گرفتن

ن نزنین ولش کنین. خدا میدونه چیکار میکنه با سرتون وقتی سالمین از این چیزا مصرف نکنین. سرکه بهترین راهه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
وای  عزیزم نگو‌. همه که کبد چرب دلیل چربی مو و پوستشون نیس. الان طفلک میترسه

کبد چرب مگه خیلی خطرناکه ،منم هستم ولی خب اگه زیاد غذاهای سنگین و چرب نخورم و وزنم رو اصلاح کنم و داروهای گیاهی مناسب رو استفاده کنم درست میشه 

الان بدلیل زندگیه شهری خیلی ها کبدشون چرب شده

منم یک داروگیاهی رفتم از موهام گفت کبدت گرم و چرب هست برا همین موهات چرب میشه

ن نزنین ولش کنین. خدا میدونه چیکار میکنه با سرتون وقتی سالمین از این چیزا مصرف نکنین. سرکه بهترین را ...

دکتر داده بهم 

منم موهام از اون چربایی بود که به هیچ صراطی مستقیم نبود الان هفته ای یه بار میزنم چند سال دیگه مشکل ندارم

کبد چرب مگه خیلی خطرناکه ،منم هستم ولی خب اگه زیاد غذاهای سنگین و چرب نخورم و وزنم رو اصلاح کنم و دا ...

ن عزیزم. ولی هرچی هم باشه یه نوع مریضیه طفلک الان هزار و یک عیب و ایراد برا خودش به خاطر موهاش میزاره

ن عزیزم. ولی هرچی هم باشه یه نوع مریضیه طفلک الان هزار و یک عیب و ایراد برا خودش به خاطر موهاش میزار ...

آره راست میگی ،شاید استرس بگیره بنده خدا ،منکه زیاد نگران نشدم آخه با رژیم درست میشه 

😂😂😂

دکتر داده بهم  منم موهام از اون چربایی بود که به هیچ صراطی مستقیم نبود الان هفته ای یه بار میز ...

دیگه دکتر داده حرفی نیس ولی این همه شامپو دیگه شامپو قارچی توصیه کرده چرا ...نمیدونم

آره خودمم حدس زدم چون جوشم میزنم

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا