2777
2789
عنوان

جوش سفید اطراف مقعد پسرم

11592 بازدید | 16 پست

پسرم پنج ماهشه امروز یه کوچولو پوره سیب زمینی گذاشتم دهنش یکساعت بعد پوشکشو عوض کردم دیدم اطراف مقعدش ملتهب وقرمز شده همراه باجوش! کسی تجربه داره  که حساسیته یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرلاک احتمال بیشتری داره

بعضی الرژی ها دیر نمود پیدا میکنن

خصوصا سرلاک خیلی بده اگه بچه ای مستعد الرژی باشه

ولی فعلا چند روز هیچ کدوم رو نده تا خوب بشه

بعد ک خوب شد یکی اش رو امتحان کن تا 3 روز صبر کن بعد ماده جدید بده

اره شیرخودم دیروز سه تا دونه پسته تر

اگر واقعا دو تا و سه تا بوده شاید خیلی حساس بوده که واکنش نشون داده اگر مثلا یه مشت بوده ممکنه طبع شیرتون گرم شده به هر حال اصلا مساله حادی نیست اکثرا وقتی گرمیشون بشه اون ناحیه جوش ریز میزنه . میتونید با عرق کاسنی یا شاطره بشوریدش یا همون ناحیه رو با پنبه اغشته به عرق بشورید . انواع پمادا هم جواب میده کالاندولا سودوکریم یا پماد روغن کبد ماهی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شاید عرقسوز شده..یا به پوشکش حساسیت داره..یابه پماد محافظ پاهاش حساسیت داره...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
نمیدونم امروز سیب زمینی دادم امروزم جوش زد!!  دو روز پیش سرلاک دادم الان گیج شدم واسه چیه

والله ولقعیت نمیدونم واسه چیه ولی میپرسم واست تحقیق بکنم بهت میگم ولی نگران نشو فک نکمک چیزی باشه مهم

نه سیب زمینی هم ممکن هست ولی ضعیت تره  اصلا رفلاکس داره چرا سرلاک دادی خیلی بده که

همش گشنس وزنش کمه گفتم سرلاک بدم وزن بگیره، البته تو دوسه روزی که سرلاک دادم طوری نبود الان سه روزه سرلاک ندادم با پوره سیب زمینی اینطوری شد!